Trabzonspor'da flaş transferler! İşte gelecek ve gidecekler

Trabzonspor'da flaş transferler! İşte gelecek ve gidecekler
Yeni sezona hazırlanan Trabzonspor'da birçok isim gündemde bulunuyor. Ayrıca çok sayıda oyuncuya da teklifler var. Bordo mavililerdeki son durum haberimizde.

BURAK ZİHNİ - Ertuğrul Doğan'ın başkanlık koltuğuna oturduktan sonra Nemanja Bjelica'yı takımın başına getiren Trabzonspor'da transfer çalışmaları sürüyor. Bordo mavililer hem kasaya göre hareket etmek hem de yarışmacı bir kimlik oluşturabilmek adına birçok oyuncuyu listesinde bulunduryor. Abdullah Avcı döneminde var olan isimlerin yanı sıra yeni teknik adamın isteyeceği futbolcular arasından yapılacak değerlendirmeler sınrasında girişimler başlayacak. Özellikle de sezon sonunda kontratı bitecek yıldız veya yıldız adayları üzerinde duruluyor. Diğer yandan çok sayıda teklif geliyor. İşte transferdeki son durum...


Uğurcan Çakır'a talip yağıyor

Trabzonspor'da bu sezon beklentilerin uzağında kalan isimler arasında bulunan Uğurcan Çakır yine transferin gözdesi olarak öne çıkıyor. Milli file bekçisi için Avrupa'nın birçok ülkesindeki önemli takımlar devrede. Uzun süredir izlenen ve geçtiğimiz sezon İngiltere'nin kapısından dönen yıldız kalecinin talipleri artıyor.


 

Ülkesinden istiyorlar

Sezon başında geldiği Trabzonspor'da aldığı yüksek maaşla dikkat çeken ancak olusmuz sonuçlar sonasında takımın hedefsiz kalmasıyla gelecek sezon sadece ligde mücadele etmesi nedeniyle küçülmeye gidebilecek olması Marc Bartra'yı da öne çıkardı. İspanyol futbolcuya ülkesinden Espanyol'un talip olduğu konuşuluyor.


 

Bakasetas ve Siopis de listede

İki Yunan futbolcu Bakasetas ve Siopis de isteyeni olan isimler arasında yer alıyor. Bakasetas için İtalya ve Portekiz'den talipler bulunduğu öne sürülüyor. Diğer yandan mücadeleci gücü ile ön plana çıkan Siopis için de ülkesi Yunanistan'dan büyük takımların devrede olduğu medyada yer aldı.


 

Zaper atağı

Nenad Bjelica'nın imza atmasından sonra özellikle Hırvat oyunculara yönelmesi beklenen Trabzonspor'da deneyimli teknik adamın eski takımından Mihael Zaper listeye dahil edildi. Yaptığı ilk basın toplantısında pasaport takıntısı olmadığını dile getiren Bjelica Hırvat isimlerin takıma gelebileceğinin de sinyalini vermişti. Yönetim NK Osijek'in kaptanlığını yapan 24 yaşındaki oyuncu için arşatırmalara başladı.


 

Krasso da listede

Sözleşmesi bitecek isimler üzerinde çalışan Trabzonspor'da gündeme gelen isimlerden biri de Jean-Philippe Krasso oldu. Bu sezon Saint Etienne ile yakaladığı çıkışla dikkat çekmeyi başaran Fildişili oyuncu için herhangi bir bonservis ödenmeyecek. Diğer yandan Samsunspor'un da devrede olduğu dile getiriliyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.