Trabzonspor Ferencvaros UEFA Avrupa Ligi maçı canlı izle EXXENSPOR

Trabzonspor Ferencvaros UEFA Avrupa Ligi maçı canlı izle EXXENSPOR
UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda mücadele eden Trabzonspor, son maçında Ferencvaros'u ağırlıyor. Bordo mavililer üst tura çıkma, Konferans Ligi'nden devam etmek ve elenme arasındaki sonuçlarla bugün sahadan ayrılacak. Her 3 ihtimalin de yaşanabileceği zorlu karşılaşmayı kazanıp Fransa'dan gelecek haberi bekleyecek olan Fırtına'yı ekran başında milyonlar destekleyecek. Yayın bilgileri de araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Trabzonspor Ferencvaros UEFA Avrupa Ligi maçı EXXENSPOR canlı izle alternatifleri haberim

UEFA Avrupa Ligi H  Grubu'nda mücadele eden Trabzonspor, son maçında Ferencvaros'u ağırlıyor. Bordo mavililer üst tura çıkma, Konferans Ligi'nden devam etmek ve elenme arasındaki sonuçlarla bugün sahadan ayrılacak. Her 3 ihtimalin de yaşanabileceği zorlu karşılaşmayı kazanıp Fransa'dan gelecek haberi bekleyecek olan Fırtına'yı ekran başında milyonlar destekleyecek. Yayın bilgileri de araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Trabzonspor Ferencvaros UEFA Avrupa Ligi maçı EXXENSPOR canlı izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.


 

Trabzonspor Ferencvaros UEFA Avrupa Ligi maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bugün elde edeceği sonuçla birlikte Avrupa mücadelesini sürdürmek isteyen Trabzonspor'un ilk maçta 3-2 yenildiği Ferencvaros ile karşılaşacağı kritik 90 dakika saat 20.45'te başlayacak ve EXXEN'den yayınlanacak.


Trabzonspor Ferencvaros maçı EXXEN izle

Ülkemize galibiyet sevinci yaşatmak ve Fransa'dan gelecek güzel haberle üst tura yükselme amacında olan bordo mavililerin Macaristan temsilcisiyle oynayacağı zorlu maçı seyretmek için EXXENSPOR paketi almanız gerekmektedir. EXXEN web sitesi www.exxen.com.tr üzerinden kayıt yaparak üyelik başlatabilirsiniz.


Trabzonspor Ferencvaros muhtemel 11'ler:

Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Bartra, Hugo, Eren, Gbamin, Hamsik, Bakasetas, Djaniny, Trezeguet, Umut Bozok

Ferencvaros: Dibusz, Wingo, Mmaee, Botka, Paszka, Vecsei, Laidouni, Zachariassen, Marquinhos, Mercier, Ryan


Trabzonspor gruptan nasıl çıkar?

UEFA Avrupa Ligi’nde Trabzonspor’un yoluna devam etmesi için kazanması yetmiyor. Gruptaki diğer maçta da Monaco’nun Kızılyıldız’a takılması gerekiyor. İşte ihtimal hesapları...

● 2.’lik için Trabzonspor’un Ferencvaros maçından mutlaka galibiyet çıkarması şart. Kızılyıldız da Monaco deplasmanından puan çıkartmalı.

● Trabzonspor’un son maçta berabere kalması durumunda, grup üçüncülüğü yani Konferans Ligi bileti garanti gibi gözüküyor.

● İki maçın da berabere bitmesi halinde, bu maçlarda atılan goller önem kazanacak. Trabzonspor’un Kızılyıldız’la averajı eşit ancak attığı gol daha fazla.

● Hem Trabzonspor’un hem de Kızılyıldız’ın son maçlarını kaybetmesi durumunda, puanlar eşit olacağı için son maçlardaki skora göre genel averaja bakılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.