Tamirhane filmi nerede çekildi, konusu ne, oyuncu kadrosu, yapım yılı

Tamirhane filmi nerede çekildi, konusu ne, oyuncu kadrosu, yapım yılı
Televizyonlarda ilk kez yayınlanan Tamirhane filminin ne zaman ve nerede çekildiği ile birlikte yapımda rol alan oyuncular da merak konusu oluyor.

Başrollerinde Nejat İşler, Erkan Kolçak Köstendil, Merve Dizdar ve Bülent Şakrak gibi önemli isimlerin yer aldığı Tamirhane dizisi televizyonda ilk kez yayınlandı. 2 Kasım Perşembe günü Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan dizi sinema tutkunları tarafından merakla takip edildi. Filmle ilgili daha detaylı bilgi sahibi olmak isteyenler ise internet üzerinden “Tamirhane filmi konusu ne?”, “Tamirhane filminde kimler oynuyor?”, “Tamirhane filmi nerede çekildi?” ve “Tamirhane filmi yapım tarihi” gibi soruların yanıtlarını araştırıyor. İşte merakla beklenen ve televizyon izleyicisi ile ilk kez buluşan Tamirhane filmi hakkındaki tüm soruların yanıtları…

Tamirhane filmi ne zaman, nerede çekildi?

2022 tarihinde sinemalarda izleyici ile buluşan Tamirhane filmi, vizyondan kısa bir süre sonra Netflix platformu üzerinden de yayınlanmıştı. 2022 yılında çekilerek aynı yıl vizyona giren Tamirhane filminin çekimleri İstanbul’da çeşitli semtlerde gerçekleştirildi.

Tamirhane filmi oyuncu kadrosu

Pek çok önemli ismi bir araya getiren Tamirhane filminin başrollerinde; filmin yönetmenliğini de yapan Erkan Kolçak Köstendil’in yanı sıra Nejat İşler, Merve Dizdar, Bülent Şakrak, Rıza Kocaoğlu, Gökhan Kıraç, Yaren Alaca, Erkan Can, Ali Seçkiner Alıcı ve Haluk Bakir yer alıyor.

aaaabuakeydrkmqigmoz5lloyve-lbnezb0pnvcjxixwuinns6iwzwei0rmcka3m3-eujoaa4sv45nel-kh-ksqiz1a2vqgovckwzle3.jpg

Tamirhane filminin konusu ne?

Yapımcılığını Emre Oskay’ın yaptığı senaryo yazarlığını ise filmin başrolünde de yer alan ünlü aktör Bülent Şakrak’ın üstlendiği Tamirhane filmi, yetiştirme yurdunda büyüyen iki kardeş Yılmaz ve Müjdat’ın hikayelerini konu alıyor.

Filmde iki kardeşe, tıpkı kendileri gibi yetiştirme yurdunda büyüyen manevi babaları Erkan ve Bülent’ten boya ve kaporta dükkanı miras kalır. Bir gün yaşlı bir adamın arabasını iki sokak öteye bırakmak için yola çıkan Yılmaz ve Müjdat'ın hayatı, onları arabaya düz kontak yaparken gören ihtiyarın kalbinin dayanamasıyla bambaşka bir hal alır. Cesedi ne yapacaklarını bilemeyen ikili, sonunda cesedi yakıt tankına koymaya karar verirler. Rutin hayatlarına geri dönüp, araba boyamaya devam eden Yılmaz ve Müjdat, cesedin bulunduğu tanktan alınan tinerle boyanan arabaların daha iyi gözüktüğünü fark ederler.

İki arkadaş istemeden ölümüne sebep oldukları huysuz ihtiyarın cesedinden kurtulmaya çalışırken oto boyama işinde çığır açar ve istemedikleri bir ilgiyle karşı karşıya kalır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.