SZC TV 14 Mayıs 2023 Pazar Seçim 2023 canlı izle

SZC TV 14 Mayıs 2023 Pazar Seçim 2023 canlı izle
 DAMGA Editörü
Türkiye'nin en yeni haber kanallarından biri olan SZC TV, seçim sonuçları ile izleyicilerin karşısına çıkacak. SZC TV 14 Mayıs 2023 Pazar Seçim 2023 canlı izle haberimizde yer alıyor.

Gazete olarak devam ettiği yayın hayatında televizyon sektörüne de geçiş yapan Sözcü, SZC TV ile seyircilerin karşısına çıkmayı sürdürüyor. Muhalefet kanadının en çok izlediği kanallar arasına girmeyi kısa sürede başaran kanalın 14 Mayıs genel seçimlerindeki yayınları da sabırsızlıkla bekleniyor ve anbean izlenmek isteniyor. 5 yılın kaderini belirleyecek oylamanın ardından sonuçların belli olacağı anları kaçırmak istemeyenler internette sorgulamada bulunuyor. SZC TV 14 Mayıs 2023 Pazar Seçim 2023 canlı izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.


Televizyonda SZC TV nasıl izlenir? SZC TV frekans bilgileri

Digiturk: SZC TV 60. kanalda çıkıyor… İzleyemeyenler, önce uydu alıcısının menüsünden yeniden kurulum yapmalı. Eğer yine kanal bulunamıyorsa müşteri hizmetleriyle temasa geçilmeli.

D-Smart: SZC TV 93. kanalda yayında… Kanalı bulamayan izleyenler, yeniden kurulum yaparak kanal listesini güncellemeli. Eğer yine kanal bulunamıyorsa müşteri hizmetlerinden teknik destek alınmalı.

TV+: SZC TV 69. kanalda yer alıyor… Eğer izleyemiyorsanız müşteri hizmetlerini arayıp destek alabilirsiniz.

Tivibu: SZC TV’yi 69. kanalda izleyebilirsiniz… Kanalı bulamayan izleyicilerimiz uydu alıcısının menüsünden yeniden kurulum yaparak kanal listesini güncellemeli. Eğer olmuyorsa müşteri temsilcisinden destek alabilir.

Kablo TV: SZC TV 76. kanalda yayında. İki tip kutu var. Eğer dijitalse, çağrı merkezini arayıp aktivasyon işlemini gerçekleştirmeniz gerekiyor. Müşteri temsilcisiyle internet üzerinden kanallarınızı güncelleyebilirsiniz. Analog ise yeniden kurulum yapılmalı.

Türksat Uydu: Eğer otomatik aramada SZC TV çıkmıyorsa uydu alıcınızın manuel arama menüsünden Türksat 4A 11837 Frekans, 30.000 V Batı FEC 2/3 ayarlarını girerek izleyebilirsiniz.


Sözcü TV Genel Müdürü Alişer Delek Yönetiminde; Gece Boyu Fatih Portakal, İsmail Saymaz, Simge Fıstıkoğlu, Serap Belovacıklı ve Can Coşkun'un Sunumuyla, Gazeteciler, Yazarlar, Siyaset Bilimciler ve Hukukçular Tarafsız Analizlerle Sonuçları Yorumluyor! Sözcü Gazetesi'nin Güçlü ve Deneyimli Yazar Kadrosu, Uğur Dündar, Aytunç Erkin, Murat Muratoğlu ve Sözcü Medya Grubu Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk'ün Yorumlarıyla 'Seçim 2023 Özel Yayını' 14 Mayıs'ta Sözcü Televizyonu'nda!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.