Sivasspor Fenerbahçe Bein Sports 1 şifresiz donmadan

Sivasspor Fenerbahçe Bein Sports 1 şifresiz donmadan
Süper Lig'de Fenerbahçe, Sivasspor'un konuğu oluyor. Sivasspor Fenerbahçe Bein Sports 1 şifresiz donmadan alternatifleri haberimizde yer alıyor.

BURAK ZİHNİ - Süper Lig'de şampiyonluk yarışının kıran kırana devam ettiği bir hafta daha başlıyor. İstanbulspor ile evinde 3-3 berabere kalarak taraftarlarını hayal kırıklığını uğratan Fenerbahçe, deplasmanda Sivasspor'un konuğu oluyor. Geçen hafta Antalyaspor'u yenen Yiğidolar bu hafta da dev rakinini mağlup etmek isterken diğer yandan sarı lacivertliler de Galatasaray'ı takibi sürdürmek amacında. İki ekibin zorlu mücadelesini izlemek isteyenler araştırmalarda bulunuyor. Sivasspor Fenerbahçe Bein Sports 1 şifresiz donmadan alternatifleri haberimizde yer alıyor.


 

Sivasspor Fenerbahçe maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

 Bu akşam Süper Lig'de oynanacak Sivasspor Fenerbahçe maçı saat 19.00'da başlayacak. Zorlu mücadele Bein Sports 1, TOD TV ve BeinConnect'ten canlı izleyebilirsiniz.


 

Sivasspor Fenerbahçe maçı muhtemel 11'ler

SİVASSPOR: Ali Şaşal, Murat, Appindangoye, Goutas, Ziya, Cofie, Charisis, Erdoğan, Saiz, Gradel, Caicedo

FENERBAHÇE: İrfan, Ferdi, Serdar, Peres, Alioski, Arao, Arda, Crespo, Rossi, Valencia, King


 

Sivasspor Fenerbahçe maçı öncesi istatistikler

  • Sivasspor, Fenerbahçe'yi konuk ettiği son yedi Süper Lig maçının sadece birini kazanabildi (4B 2M) ancak son dört karşılaşmada mağlubiyet almadı (1G 3B).
  • Sivasspor ile oynadığı son yedi Süper Lig maçının birini kazanabilen Fenerbahçe (3B 3M), tek galibiyetini bu sezonun ilk yarısındaki karşılaşmada aldı. Sarı-lacivertliler, Sivas ekibini 2017/18'den bu yana aynı sezonda iki kez mağlup edemiyor.
  • Sivasspor'un Süper Lig'de Rıza Çalımbay yönetiminde Fenerbahçe'den (5) daha fazla mağlup ettiği sadece iki takım bulunuyor: Kayserispor ve Ankaragücü (6).
  • Deplasmanda oynadığı son dört Süper Lig maçını kazanan Fenerbahçe, bu galibiyetlerin tamamında 2+ gol attı. Sarı-lacivertli ekibin başında üst üste beş dış saha galibiyeti almayı başaran son yabancı teknik direktör Zico'ydu (2007/08).
  • Evinde oynadığı son dört Süper Lig maçında 10 puan toplayan Sivasspor (3G 1B), bu sezon daha önceki 10 iç saha karşılaşmasında kazandığı puan miktarını geride bıraktı (1G 5B 4M).
  • Bu sezon üç gol attığı iki Süper Lig maçında puan kaybeden Fenerbahçe (3-3 vs İstanbulspor & 3-3 vs Ümraniyespor), en son 2002/03'te bu şekilde üç kez puan bıraktı. 2022/23'te beş maçta 3+ gol yiyen sarı-lacivertliler, lig tarihinde sadece 1990/91'i daha yüksek sayıyla tamamladı (8).
  • Süper Lig'de çıktığı son iki maçı kazanan Sivasspor, Kasım-Aralık 2021'deki dört karşılaşmalık serisinden bu yana üst üste 3+ galibiyet alamıyor.
  • Bu sezon ilk 11 çıktığı yedi maçta yedi golde payı bulunan Samu Saiz (4 gol & 3 asist), son iki karşılaşmada üç gole doğrudan katkı sağladı (2 gol & 1 asist). İspanyol oyuncu, Aralık-Ocak 2022'den (İspanya 2. Lig) bu yana ilk kez üst üste üç lig maçında gol katkısında bulunmak için sahaya çıkacak.
  • Süper Lig'de görev yaptığı son iki maçta gol atamayan Enner Valencia, bu sezon üst üste üç karşılaşmayı boş geçmedi. 2022/23'te 27 golü bulunan Ekvadorlu oyuncu, bir sezonda en fazla gol atan yabancı Fenerbahçe oyuncusu olan Alex de Souza'nın (2010/11'de 28) rekoruna ortak olmak istiyor.
  • Yabancı meslektaşlarını konuk ettiği son dokuz Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Rıza Çalımbay (5G 3B), tek mağlubiyetini bu sezon Vincenzo Montella'nın çalıştırdığı Adana Demirspor'dan aldı (1-2).

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.