Şevket Çoruh ve eski eşi Günay Karacaoğlu aynı dizide karı kocayı oynayacak

Şevket Çoruh ve eski eşi Günay Karacaoğlu aynı dizide karı kocayı oynayacak
FOX TV'deki son dizisinde ekranlara erken veda eden Şevket Çoruh, eski eşi Günay Karacaoğlu aynı dizide rol almak için bir araya gelecek. İkili karı kocayı canlandıracak.

Kendisiyle özdeşleşen ve Kanal D'de yıllardır devam eden Arka Sokaklar'dan geçen sezon ayrılan Şevket Çoruh hem sevenlerini hem de Mesut hayranlarını üzmüştü. Çoruh bir süre sonra da FOX TV'de yayınlanan Tetikçinin Oğlu isimli yeni bir diziye başladı ancak macerası kısa sürdü. Şimdi ise bir projede daha rol almak üzere kamera karşısına geçecek. Rol arkadaşı ise eski eşi olacak.

Yeni dizi Korkma Ben Yanındayım

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre FOX'taki dizinin sona ermesiyle boşta olan Şevket Çoruh, kendisine gelen teklifleri değerlendirmeye başladı. Yine aynı kanalda yayınlanacak olan Korkma Ben Yanındayım isimli proje için el sıkıştı. Baş rolünde oynayacağı dizide kendisine eşi Seher'i canlandıracak olan Günay Karacaoğlu eşlik edecek. İkili 1993-2004 yılları arasında evli kalmıştı. Gökçe Güneş Doğrusöz'ün "İnci" rolüne hayat vereceği, Fikret Reyhan'ın yöneteceği, başarılı senarist Erkan Birgören'in ise yazdığı Korkma Ben Yanındayım yakında başlayacak.

eski-esler-sevket-coruh-ve-gunay-karacaoglu-ayni-16412497-6531-m.jpg

eski-esler-sevket-coruh-ve-gunay-karacaoglu-ayni-16412497-6531-m.jpg

BİRLİKTE ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORLAR

Evliliklerinden bir kız çocukları bulunan Günay Karacaoğlu ile Şevket Çoruh, boşandıktan sonra arkadaş kalmıştı. İkili, uzun yıllardır Baba Sahne'de de birlikte çalışıyor. Şevket Çoruh, 2018 yılında Özge Turna ile nikah masasına oturmuştu. 2020 yılında kızlarını kucağına alan ikili, nikahtan 5 yıl sonra geçtiğimiz temmuz ayında düğün yaptı. Günay Karacaoğlu ise 2022 yılında Prof. Dr. Saadettin Eskiçorapçı ile nikah masasına oturdu.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.