Sakaryaspor Eyüpspor canlı izle TRT Spor, beIN SPORTS 2

Sakaryaspor Eyüpspor canlı izle TRT Spor, beIN SPORTS 2
 DAMGA Editörü
Süper Lig'e yükselme serüveninde play-off maçları bugün başlıyor. Günün ikinci karşılaşması Sakaryaspor ile Eyüpspor arasında oynanacak. Sakaryaspor Eyüpspor canlı izle TRT Spor, beIN SPORTS 2 alternatifleri haberimizde yer alıyor.

Kıran kırana geçen sezonun ardından play-off heyecanında ilk gün ekranlara geliyor. Performansıyla adından söz ettirdiği ligde ilerleyen dönemde formdan düşen ve son karşılaşmada play-off bileti kapan Eyüpspor, deplasmanda Sakaryaspor'a konuk oluyor. İki ekibin karşı karşıya geldiği iki karşılaşmayı da ev sahipleri kazandı. Eyüpspor 2-1, Tatangalar ise 2-0 ile sahadan zaferle ayrıldı. Bugünkü kritik 90 dakikayı izlemek isteyenler de araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Sakaryaspor Eyüpspor canlı izle TRT Spor, beIN SPORTS 2 alternatifleri haberimizde yer alıyor.


Sakaryaspor Eyüpspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bugün iki 1. Lig takımını karşı karşıya getirecek Süper Lig'e yükselme play-off mücadelesinde kozlarını paylaşacak Sakaryaspor ile Eyüpspor'un maçı saat 17.00^'de başlayacak. Zorlu müsabaka TRT Spor ve Bein Sports 2'den canlı yayınlanacak.


Sakaryaspor Eyüpspor TRT Spor canlı izle frekans

TRT Spor HD, Türksat 3A 11054 V 30000 3/4 frekansından, Eutelsat 7A 10762 V 30000 5/6 frekansından, D-Smart 86. kanaldan, Digiturk 86. kanaldan, KabloTV 222. kanaldan ve tivibu 93. kanaldan, Turkcell TV+ 70. kanaldan da izlenebilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.