Özel Tim (S.W.A.T.) filminin konusu ne, kimler oynuyor, kaç yılında çekildi?

Özel Tim (S.W.A.T.) filminin konusu ne, kimler oynuyor, kaç yılında çekildi?
Televizyon ekranlarında izleyici ile buluşan S.W.A.T. Özel Tim filmine dair tüm detaylar merak konusu oluyor.

Cansev Temuçin - Geniş oyuncu kadrosu ve heyecanlı konusu ile dikkat çeken Özel Tim filmi, Kanal D ekranlarında izleyici ile buluştu. Filmi izleyenler yapım hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırmalar yapmaya başladı. İşte orijinal ismi S.W.A.T. olan Özel Tim filmine dair tüm detaylar…

Özel Tim filmi kaç yılında çekildi?

2003 yılında vizyona giren Özel Tim filminin aslı, 1975 yılında yayınlanan aynı isimli bir televizyon dizisine dayanıyor. Vizyona girdiği yıl 207 milyon dolar hasılat elde eden yapım dünyanın pek çok ülkesinde sinemalarda gösterildi.

Özel Tim filmi oyuncu kadrosunda kimler var?

2 Haziran 2023 Cuma günü Kanal D ekranlarında yayınlanan Özel Tim filminin başrollerinde; Samuel L. Jackson, Colin Farrell, Michelle Rodriguez, LL Cool J, Josh Charles, Jeremy Renner, Brian Van Holt ve Olivier Martinez yer alıyor.

Özel Tim filminin konusu ne?

S.W.A.T. Özel Tim filmi, Hondo (Samuel L. Jackson) ve SWAT ekibinin başından geçen ilginç bir hikayeyi konu alıyor. Yapımda, kendisini polis nezaretinden çıkarabilecek herkese 100 milyon dolarlık bir ödül teklif ettikten sonra hapisteki bir uyuşturucu patronuna ve uluslararası kaçağa hapishaneye kadar eşlik etmekle görevlendirilen bir ekibin başına gelenler anlatılıyor. S.W.A.T. olarak kısaltılmış ekip, polis teşkilatı içerisinde özel olarak eğitilmiş, üstün polislerden oluşmaktadır. Aldıkları yeni görev ise görünüşte diğer işlerinden bir farkı yoktur. Bir uyuşturucu şebekesinin lideri yakalanmıştır ve hapse atılmıştır. Ancak bu lider hapishanede çok uzun bir süre kalmaktan imtina edecektir. Dışarıya, kendisini kurtarana çok büyük bir ödül vereceği yönünde bir haber yayar. Artık bu adam, hedefe oturmuştur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.