Orhan Osmanoğlu: Bizden rahatsız olan bir kesim var

Orhan Osmanoğlu: Bizden rahatsız olan bir kesim var
Sultan Abdülhamit Han’ın 4. kuşak torunu Orhan Osmanoğlu, Beyaz TV'de Büşra Meşe Yıldırım'ın sunduğu İyi Ki Varsın isimli programa konuk oldu. Osmanoğlu, ailelerine zaman zaman yapılan saldırılarla ilgili olarak; 'Bizden rahatsız olan bir kesim var' ifadelerini kullandı.

Cumartesi sabahları birçok konu üzerine ağırladığı uzmanlarla izleyicilerin karşısına çıkan Büşra Meşe Yıldırım'ın bugünki misafiri Sultan Abdülhamit Han’ın 4. kuşak torunu Orhan Osmanoğlu'ydu. Manisa'daki kütüphane açılışından gelen ve projelerini anlatan Osmanoğlu, Sultan Abdüllhamit Han'ın adını yaşatmak istediklerini söyledi. Her ilde bir kütüphane açma projelerinin de olduğunu vurgulayan Osmanoğlu'a ailelerine zaman zaman sosyal medyadan yapılan saldırılar da soruldu.



Yılmadan devam ediyoruz

Osmanoğlu; "Bir tarihçi konuştuğu zaman o kadar etkili olmuyor. Ki belgelerle konuşmasına rağmen. Biz ne zaman konuşsak o kitle rahatsız oluyor. Bakıyorsunuz bir ekip var. Bizi sürekli takip ediyorlar. Gece yarısından başlıyorlar. Dedemizin yapmış olduğu 2500 eseri anlattığımız zaman rahatsız oluyorlar. Sultan Abdulhamid'in o zamanda geçirmiş olduğu, başına gelen olayla, düşmanla nasıl karşılık verdiğini anlattığımız zaman, Cumhurbaşkanımızın yaşadıklarını da anlatınca bir kesim rahatsızlık yaşıyor. O yüzden bizi hedef tahtasına koyuyorlar. Instagram, Facebook ve Twitter'da sürekli hakaret. Sahte hesaplar. Yılmadan devam ediyoruz. Siyasetin içinde değiliz. İşimiz hayırla." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.