Ömer dizisi 19. bölüm tek parça full hd izle

Ömer dizisi 19. bölüm tek parça full hd izle
Ömer dizisi 19. bölümü kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için izleyiciler nereden izleyebilir? Tüm ayrıntılar haberimizde..

Necdet Oktay Apaydın- Star Tv'nin Pazartesi akşamları ekranlara gelen dizisi Ömer'in kadrosunda Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay gibi oyuncular yer alıyor. Dizinin 19. bölümünde neler oldu? Kaçıranlar ve diziyi tekrar izlemek isteyenler için Ömer dizisini arama motorlarına "Ömer dizisi tek parça full hd izle", "Ömer 19. bölüm izle" yazabilir ya da Star Tv'de yayınlanan dizinin web sitesine giriş diziler kategorisinden Ömer dizisinin son bölümüne ulaşabilirsiniz. Peki Ömer dizisinin 19. bölümünde neler oldu? İşte yanıtı..

Ömer dizisi 19. bölümde neler oldu?

Ömer'in tutuklanma ihtimaline karşı, evlendiklerini söyleyen Gamze ve Tuna'yı babasına emanet eder. Her şeyin kötüye gittiği bir zamanda ortaya çıkan bu gerçek Reşat ve ailesi için şok etkisi yaratır. Ömer’in mahkeme sonucu herkes için bir dönüm noktası haline gelir.

Kocası yüzünden ardı arkası kesilmeyen sorunlarla boğuşan Nisa, kızının aşk yüzünden kendi yaptığı hataları yapmaması için ona baskı yapar. Ailelerinin karşı çıkmasına rağmen birbirinden ayrılamayan Yaman ve Emine’yi kötü bir sürpriz beklemektedir.

Ömer, Hakan’ın Gamze’yi tehdit ettiğini öğrenir fakat Hakan çoktan herkesin hayatını cehenneme döndürecek bir bombanın fitilini ateşlemiştir. Sözünü dinlemeyen kızını cezalandırmak isteyen Fatma, Gamze'yi hayattaki en değerli varlığından, Tuna'dan ayırmak için harekete geçer.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.