Nordsjælland Kopenhag maçı canlı izle 26 Nisan 2023 Çarşamba

Nordsjælland Kopenhag maçı canlı izle 26 Nisan 2023 Çarşamba
Danimarka Kupası'nda Nordsjælland ile Kopenhag kozlarını paylaşıyor. 26 Nisan Çarşamba oynanacak Nordsjælland Kopenhag maçı canlı izle haberimizde yer alıyor.

BURAK ZİHNİ - Danimarka Kupası'nda heyecan devam ediyor. Normal sezonu birinci tamamladıktan sonra şampiyonluk etabında Kopenhag'ın gerisinde kala Nordsjælland, rakibini kupa yarı final maçında ağırlıyor. 9 bin kapastieli Right to Dream Park'ta ağırlayacak. Frum ekibi zorlu mücadeleden galip ayrılarak son 2 takım arasına kalmak istiyor. Bu sezon evinde oynadığı tek maçta rakibine üstünlük kurmayı başaran ev sahibine karşı başkent temsilcisi ise deplasmandan zaferle dönmek amacında. Trabzonspor'u eledikten sonra iyi bir ivme alan ve liderliğe kadar yükselen mavi beyazlılar taraftarını sevindirmeyi hedefliyor.  Türkiye'de de Barcelona'nın Rayo'ya konuk olacağı ve Premier Lig'de de City Arsenal mücadelesinin oynanacağı akşam öncesi futbol severler iyi bir başlangıç yaparak Nordsjælland Kopenhag karşılaşmasını izlemek üzere yayın bilgilerini araştırıyor. Peki, Nordsjælland Kopenhag maçı saat kaçta ve hangi kanalda? 26 Nisan Çarşamba oynanacak Nordsjælland Kopenhag maçı canlı izle haberimizde yer alıyor.


Nordsjælland Kopenhag maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bu akşam Danimarka Kupası'nda oynanacak Nordsjælland Kopenhag maçı saat 19.00'da başlayacak. Jens Grabski Maae'nin yöneteceği zorlu 90 dakikanın Türkiye'de yayıncısı bulunmuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.