Netflix yapımı Wednesday 2. sezon ne zaman başlayacak?

Netflix yapımı Wednesday 2. sezon ne zaman başlayacak?
 DAMGA Editörü
Dünyanın en çok seyredilen dizilerinden biri olmayı başaran Wednesday'in yeni sezonu merakla bekleniyor. Birbirinden önemli oyuncuları kadrosunda bulunduran yapımın 2. sezon tarihi öğrenilmek isteniyor. İşte detaylar...

Yayınlandığı günden bu yana adından söz ettirmeyi başaran ve dünyada birçok listeye giren Wednesday'in ilk sezonu milyonları ekran başına kilitlemişti. Hikayesinin yanı sıra oyuncu kadrosu ve sürekli senaryosuyla yeni sezonda da sabırsızlıkla beklenen yapımın ne zaman yayınlanacağı merakla bekleniyor ve bir an önce izlenmek isteniyor. Peki, Netflix yapımı Wednesday 2. sezon ne zaman başlayacak? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

WEDNESDAY DİZİSİ OYUNCULARI

  • Wednesday Addams - JENNA ORTEGA
  • Enid Sinclair EMMA MYERS
  • Xavier Thorpe - PERCY HYNES WHITE
  • Tyler Galpin - HUNTER DOOHAN
  • Bianca Barclay - JOY SUNDAY
  • Ajax - GEORGIE FARMER
  • Eugene - MOOSA MOSTAFA
  • Larissa Weems - GWENDOLINE CHRISTIE

WEDNESDAY DİZİSİ KONUSU

Wednesday'in ortaya çıkan psişik yeteneklerde ustalaşma, kasabayı terörize eden korkunç bir cinayet serisini engelleme ve 25 yıl önce ebeveynlerini karıştıran doğaüstü gizemi çözme girişimleri dizinin odak noktalarını oluşturacak. Komediyle korkuyu birbirine karıştıracak olan Wednesday, Nevermore Akademisi'nde geçecek. Wednesday, yeteneklerini bu akademide geliştirmeye çalışacaktır. Ama onunla birlikte aynı okulu paylaşan ergen kızların olması ortalığı karıştıracaktır.

WEDNESDAY DİZİSİ 2. SEZON NE ZAMAN YAYINLANACAK?

The Addams Family'den uyarlanan Wednesday dizisinin yeni sezonu ile ilgili paylaşım ocak ayında yapılmıştı. 6 Ocak'da yayınlanan fragman sonrasında seyirciler ne zaman başlayacağını merak ediyor. Şu ana kadar net bir bilgi yok ancak tahminler ilk sezondaki gibi kasım ayında başlayacağı yönünde.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.