Netflix, Titanic'i içerik listesine yeniden ekledi, Tepkiler çığ gibi yükseldi!

Netflix, Titanic'i içerik listesine yeniden ekledi, Tepkiler çığ gibi yükseldi!
Netflix'in Oscar ödüllü filmi "Titanic"i yeniden içerik listesine alma kararı ağır eleştiriler aldı. Titan denizaltı trajedisini istismar etmekle suçlanan yayın platformuna tepkiler çığ gibi yükseldi.

Berrin Yeşiltepe - Netflix, James Cameron'ın Oscar ödüllü 1997 yapımı Titanic filmini kataloğuna geri getiriyor. Başrollerini Leonardo DiCaprio ve Kate Winslet'in paylaştığı bu efsane yapım, 1 Temmuz 2023'te ABD ve Kanada'daki abonelerin beğenisine sunulacak.

Ancak birçok abone, Netflix'i pervasız olmakla eleştirerek karardan memnun değildi. "Titanic" filminin, beş kişinin hayatını kaybettiği Titanik denizaltı faciasından sadece birkaç gün sonra vizyona girmesi ortalığı karıştırmıştı.

Netflix ayrıca 'The Deepest Breath' adlı bir serbest dalış belgeseli için bir fragman yayınladı. Her iki eser de sosyal medya kullanıcılarını salladı. Birçoğu, bu içeriğin yayınlanmasının zamanlamasından duyduğu memnuniyetsizliği belirtti.

Titanic'i yeniden kataloğına ekleyen Netflix'e büyük tepki varNetflix sınırlarını aştı

Bir kullanıcı, "Bu, Netflix'in ahlaki çizgiyi aştığı an" dedi ve ekledi: "Titanik'in battığı yerdeki trajik kaza, insanların hayatına mal oldu, ancak bu olayı izleyici toplamak için kullanmaya karar verdiler." diyerek bir yakarışta bulundu.

Titanic'in 1 Temmuz'daki sürümünün zamanlaması yanlış ama Netflix'in bu trajediden çıkar sağlamaya çalışması pek olası değil. Titanic'in Netflix'te görünmesinin zamanlaması, şirket zaten bir lisans anlaşması imzalamış olduğu için konuya aşina olan kişilere göre bir tesadüftü.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.