Netflix, One Piece'in ilk fragmanını yayınladı: İşte yayın tarihi

Netflix, One Piece'in ilk fragmanını yayınladı: İşte yayın tarihi
Netflix ise şirketin düzenlediği Tudum etkinliğinde yeni ürünlerini duyurdu. Popüler yayın hizmetinin yeni anime uyarlaması One Piece'in ilk fragmanı bu vesileyle yayınlandı.

Müge Yücetürk - Netflix bir süre önce uyarlama sayısını artırmaya başladı. Popüler yayın hizmeti, Tudum etkinliği sırasında uzun zamandır beklenen One Piece serisinin ilk fragmanını yayınladı. Anime uyarlamasının izlenme tarihi de paylaşıldı. Genel olarak, fragman ilginç görünüyor.

one-piece-live-action-netflix.jpg

One Piece'in ilk fragmanı

Yeni yayınlanan fragman, dev deniz canavarları ve son derece esnek kolların yanı sıra Inaki Godoy'un yer aldığı ana oyuncu kadrosunun yer aldığı korsan serisinin yaklaşık 90 saniyesini gösteriyor. Sekiz bölümden oluşacak One Piece 31 Ağustos'ta yayınlanacak.

Eiichiro Oda'nın manga ve anime serisinin canlı aksiyon uyarlaması ilk olarak 2020'de duyuruldu. O zamandan beri çok az fragman gördük ama bu fragman gerçek bir görünüm. Serinin ilk fragmanı. Geçen ay Eiichiro Oda, Netflix'in "ben tatmin olana kadar başlamayacağına söz verdiğini" belirten bir açıklama yazmış ve dizinin ertelenebileceğinin sinyalini vermişti. Ancak herhangi bir erteleme olmayacak gibi görünüyor.

Eiichiro Oda ayrıca, "Beklenen yaşam süremi göz önünde bulundurursak, One Piece'i dünyaya getirmek için bu benim son şansım." dedi. Sürece olumlu etkisi olduğu bilinen Oda, 2016 yılında live-action uyarlamasını kabul etti. Orijinal içeriğin ismine atıfta bulunulmasına rağmen Netflix'in hayal kırıklığı yaratan Death Note ve Cowboy Bebop dizisi şüphe uyandıran bir sezonun ardından iptal edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.