Nagihan Karadere'den Hakan Ural'a; 'Evlat olsa sevilmez' yanıtı!

Nagihan Karadere'den Hakan Ural'a; 'Evlat olsa sevilmez' yanıtı!
Hakan Ural'ın kendisi hakkında "Evlat olsa sevilmez" yorumunda bulunması üzerine Nagihan Karadere'dem flaş açıklama geldi. Hakan Ural'ın 'tek gecelik ilişkimden dediği' yorumcu hakkında güzel sporcu; “Şimdi evlat olarak kendisi sevilmiyor, ilahi adalet tecelli etti” dedi.

Kısa bir süre önce yorumculuk yaptığı programda Nagihan Karadere hakkında "Evlat olsa sevilmez" açıklamasında bulunan Hakan Ural herkesi şaşırtmış ve gündeme oturmuştu. Kanal D'de magazin programına çıkan ümlü isim son yorumlarının ardından bu kez de babasının açıklamasıyal çok konuşulacak. Selçuk Ural katıldığı bir Youtube programında oğlunun tek gecelik ilişkisinden dünyaya geldiğini ve bunu gençlik hatası olark gördüğünü dile getirmşti. Bir dönem Ural oğlunu da kabul etmemiş ve DNA testi yaptırmıştı. Bu açıklamalar sonrasında Survivor yarışmacısı Nagihan Karadere’de sosyal medyadan açtı ağzını yumdu gözünü.


Tek gecelik ilişkiden doğdu

Selçuk Ural, uzun yıllar önce Hakan Ural’ı kabul etmemiş ve DNA testi yaptırmıştı. Bu konu hakkında konuşan Selçuk Ural, çok çapkın ve hızlı yaşadığını, o dönem binlerce flörtü olduğunu dile getirdi. Hakan Ural’ın annesiyle de tek gecelik bir ilişkisi olduğunu söyleyen Ural, kadının bir süre sonra çocuğum var diyerek karşısına çıktığını o sebeple de DNA testi istediğini ifade etti.


Nagihan bombardımana tuttu!

Hakan Ural hakkında gündeme gelen bu iddialar magazin basınına bomba gibi düşerken bir yorum da eski Survivor yarışmacısı Nagihan Karadere’den geldi. Hakan Ural’ın Survivor Panorama’da yorumculuk yaptığı sırada kendisine “evlat olsa sevilmez” dediğini hatırlatan Nagihan Karadere,  "Kurban olduğum Allah'ım canımı yakanları hep bana bir bir gösterdi. Hem de hiç şaşmadan gösterdi. Kolay kolay ah etmem sadece Allah'a havale ederim. Kimsenin ahı kimsede kalmıyor. Çok şükür vicdanım çok rahat daha neler neler göreceğim bundan hiç şüphem yok. Zamanında benim için 'evlat olsa sevilmez' demiştin. Şimdi evlat olarak sevilmeyen birisin… Hakan Ural ilahi adalet tecelli etti!" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.