Mutfak Bahane Özge Türkmen kimdir? Kimle evli, Instagram hesabı

Mutfak Bahane Özge Türkmen kimdir? Kimle evli, Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
ATV'nin sevilen yarışması Mutfak Bahane, yeni sezon bölümleri ile yayın hayatına devam ediyor. Başarılı programın ilk yarışmacılarından biri Özge oldu. Peki, Mutfak Bahane Özge kimdir? Kimle evli, Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Hafta içi yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Mutfak Bahane'de yemekler hazırlanıyor, puanlar veriliyor ve her gün bir birinci çıkıyor. Yarışmanın yeni sezonundaki yarışmacılardan biri de Özge oldu. Ailesiyle birlikte stüdyoya gelen ve yarışmaya başlayan güzel isim ile ilgili olarak internette araştırmada bulunuluyor ve bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Mutfak Bahane Özge kimdir? Kimle evli, Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Mutfak Bahane Özge Türkmen kimdir?

Bu sezonun ilk yarışmacıları arasında yer alan ve iddiasıyla adından söz ettiren Özge, Burak Bey ile evli. Kayınvalidesi Hayriş Hanım ile birlikte iyi anlaşıyor. 5 yıldır eşi ile aynı hayatı paylaşıyor. Kendisi şarkıcıdır. Sezon sonun kadar programda kalacaklarını ifade edip iddiasını ortaya koydu. 43 yaşında. Kocaeli Karamürselli. Asıl mesleği sunuculuk ve oyunculuk. 25'e yakın dizide rol aldı. 10 yıl boyunca bir televizyon kanalında adını taşıyan müzik programı sundu. Son 2 senede de sahne alarak şarkılarını seslendiriyor. Hüseyin Kağıt ile söz ve müziği eşi Burak Aziz’e ait “Bak Hele” isimli düeti var. Ayrıca coverz projesine dahil edildi. Sezen Aksu ve Gökhan Tepe gibi önemli isimlerin şarkılarını seslendirdi. Klipleri de çekildi. Önümüzdeki ay içerisinde toplam 5 parçası daha çıkacak. Instagram hesabı @ozgeturkmenofficial'dır. 17 bine yakın kişi tarafından takip edilmektedir.

mutfak-bahane-ozge.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum