Mutfak Bahane Ceylan Kaya kimdir? Instagram hesabı

Mutfak Bahane Ceylan Kaya kimdir? Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
Milyonların ekran başına kilitlendiği Mutfak Bahane'de yeni hafta başladı. Programın en iddialı isimlerinden biri de Ceylan Kaya. Peki, Mutfak Bahane Ceylan Kaya kimdir? Instagram hesabı kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

ATV ekranlarının sevilerek seyredilen programı Mutfak Bahane, ATV ekranlarında yayınlanan bölümleri ile birçok lezzeti televizyonlara taşıyor. Dört takımın mücadele verdiği programda yeni isimlerden biri de Ceylan Kaya oldu. Güzel yarışmacı hakkında internette de çok sayıda kişi araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Mutfak Bahane Ceylan Kaya kimdir? Instagram hesabı kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.


Ceylan Kaya kimdir?

ATV'de yayınlanan Mutfak Bahane'de yarışmaya başlayan ve Seda ile takım arkadaşı olan Ceylan Kaya aslen Tuncelili. Elinin lezzetine güveniyor ve oldukça da iddialı. Solistlik yapan güzel yarışmacının çok sayıda şarkısı var ve mekanlarda sahne alıp konserler veriyor. Instagram hesabını 50 binden fazla kişi takip etmektedir. Paylaşımlarına @ceylankayaofficial adresinden ulaşabilirsiniz.

image-8591179.jpg

image-3829212.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.