Müge Anlı 2023-2024 yeni sezon ne zaman başlayacak? Tarihi resmen açıkladı

Müge Anlı 2023-2024 yeni sezon ne zaman başlayacak? Tarihi resmen açıkladı
 DAMGA Editörü
ATV'nin ve Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, yeni sezonda da ekranları kasıp kavuracak. Peki, Müge Anlı 2023-2024 yeni sezon ne zaman başlayacak? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

En uzun soluklu programlardan biri olarak yayın hayatını sürdüren Müge Anlı ile Tatlı Sert, yeni sezonda da izleyicilerin karşısına çıkıyor. Çok sayıda kişi araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Her anı yeni gelişmelere gebe yayınlara imza atan güzel sunucu, beklenen tarihi açıkladı ve soru işaretlerini giderdi. Peki, Müge Anlı 2023-2024 yeni sezon ne zaman başlayacak? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Müge Anlı 2023-2024 yeni sezon ne zaman başlayacak?

Yaptığı sosyal yardımların yanı sıra umut eli uzattığı canlar, birçok hayvanın bulunmasında sağladığı organizasyonlar, kendisinden yardım bekleyenlere seferber ettiği imkanlar derken gündemden düşmeyen Müge Anlı'nın ne zaman ekranlardaki yerini alacağı merak konusuydu. Başarılı isim, yeniden ATV'ye çıkacağı tarihi seyircilerle paylaştı.

Müge Anlı ne zaman başlayacak

Birçok program ve yapım gibi haziran ayında final yaparak tatile çıkan Müge Anlı, "Her zaman söylüyorum ne yaptıysak beraber yaptık. İyi ki varsınız. Biz kocaman bir aileyiz. Tanıdığım tanımadığım birçok insan bir karşılık beklemeden sadece iyilik yapmak için bu sezonda da birbirine sarıldı. Nelerin üstesinden gelmedik ki hep beraber. Olayların çözülmesinde ufak ya da büyük katkısı olan herkese minnettarım. Her birinize teşekkür ediyorum. İki ay sonra azalmadan çoğalarak yine ekran başında hep beraber olalım." Sözleriyle duygularını dile getirmişti...

Ağustos ayının sonuna doğru Müge Anlı ve ekibinin ekranlardaki yerini alması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.