MKE Ankaragücü Kasımpaşa Bein Sports 2 şifresiz donmadan

MKE Ankaragücü Kasımpaşa Bein Sports 2 şifresiz donmadan
Süper Lig'de Ankaragücü evinde Kasımpaşa'yı ağırlıyor. MKE Ankaragücü Kasımpaşa Bein Sports 2 şifresiz donmadan alternatifleri haberimizde yer alıyor.

BURAK ZİHNİ - Süper Lig'de dün başlayan yeni haftanın ardından gözler bugüne çevrildi. Akşam seansında Sivasspor'a konuk olacak Fenerbahçe'nin şampiyonluk yolunda alacağı puan veya puanlar yarınki derbiyi yakından etkileyecek. Diğer karşılaşma ise Ankaragücü ile Kasımpaşa arasında oynanacak. İki ekip de kendi hedefleri doğrultusunda ilerlmek ve 3 puanı hanesine yazdırmak amacında. Seyirciler de araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalılıyor. Peki, MKE Ankaragücü Kasımpaşa maçı saat kaçta? MKE Ankaragücü Kasımpaşa Bein Sports 2 şifresiz donmadan alternatifleri haberimizde yer alıyor.



MKE Ankaragücü Kasımpaşa maçı saat kaçta?

Süper Lig'de bu akşam oynanacak MKE Ankaragücü Kasımpaşa maçı saat 19.00'da başlayacak. Zorlu 90 dakikayı Bein Sports 2, Bein Connect ve TOD TV'den izleyebilirsiniz.


MKE Ankaragücü Kasımpaşa maçı muhtemel 11'leri

MKE Ankaragücü XI: Gökhan, Malcuit, Atakan, Mujakic, Kitsiou, Diack, Taylan, Hanousek, Emre Kılınç, Zahid, Sowe

Kasımpaşa XI: Günay, Fabiano, Donk, Tarkan, Ben Ouanes, Tırpan, Aytaç, Eysseric, Mustafa, Mounir, Fall.



 

MKE Ankaragücü Kasımpaşa maçı öncesi istatistikler

  • Kasımpaşa ile oynadığı son altı Süper Lig maçının üçünü kazanan Ankaragücü (2B 1M), daha önceki 17 karşılaşmada aldığı galibiyet sayısını geride bırakmak istiyor (3G 10B 4M).
  • Kasımpaşa'nın Süper Lig tarihinde deplasman galibiyeti alamadığı takımlar arasında en fazla konuk olduğu rakibi Ankaragücü (6B 5M).
  • Evinde oynadığı son üç Süper Lig maçını kazanan Ankaragücü, Tolunay Kafkas yönetimindeki iki karşılaşmadan da galip ayrıldı. Sarı-lacivertli ekipteki görevine üst üste üç iç saha galibiyetiyle başlayan son teknik direktör Hikmet Karaman'dı (Mayıs 2009).
  • Bu sezon Süper Lig'de oynadığı 30 maçın 15'ini kaybeden Kasımpaşa (9G 6B), ligin bu aşamalarında daha fazla yenilgi aldığı son sezonu 2010/11'de (18) yaşadı ve o sezon sonunda küme düştü.
  • Süper Lig'deki son dört maçında 9 puan toplayan Ankaragücü (3G 1M), daha önceki 11 karşılaşmada kazandığı puan miktarını yakaladı (3G 8M).
  • Süper Lig'e o sezon yükselen takımlara konuk olduğu son yedi maçın sadece birini kaybeden Kasımpaşa (4G 2B), tek mağlubiyetini son karşılaşmada İstanbulspor'dan aldı. İstanbul ekibi, Nisan 2017'den bu yana ligin yeni ekiplerinden üst üste iki dış saha yenilgisi almıyor.
  • İstanbul takımlarıyla oynadığı son 17 Süper Lig maçında kalesini gole kapatamayan Ankaragücü (2G 2B 13M), bu süreçte aldığı 13 mağlubiyetin 12'sinde 2+ gole izin verdi.
  • Süper Lig'deki son maçında iki asist yapan Anastasios Chatzigiovanis, bu sezon daha önceki 20 karşılaşmada tek golde pay sahibi olabilmişti. Yunan oyuncunun bu 20 maçlık süreçteki tek gol katkısı, Kasımpaşa deplasmanında attığı golle geldi.
  • Bu sezon Süper Lig'de 12 gol atan Ali Sowe, Umut Bulut'tan (2005/06'da 16) bu yana Ankaragücü formasıyla en yüksek sayıya ulaşan isim oldu. Başkent ekibi adına daha yüksek bir sayıya ulaşan son yabancı oyuncu ise 2002/03'te 16 gol kaydeden Augustine'di.
  • Süper Lig'in 2022/23 sezonundaki gol katkılarının tamamını 2023 senesinde kaydeden Mamadou Fall (6 gol & 3 asist), Kasımpaşa'nın ligdeki son altı golünün dördünde pay sahibiydi (2 gol & 2 asist).

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.