MKE Ankaragücü Adana Demirspor maçı canlı izle Bein Sports 2

MKE Ankaragücü Adana Demirspor maçı canlı izle Bein Sports 2
 DAMGA Editörü
Spor Toto Süper Lig'in son gündeki maçlar bugün eş zamanlı oynanacak. Günün karşılaşmalarından biri Ankara'da. MKE Ankaragücü ile Adana Demirspor kozlarını paylaşacak. MKE Ankaragücü Adana Demirspor maçı canlı izle Bein Sports 2 alternatifleri haberimizde

2022 yılının ağustos ayında başlayan Spor Toto Süper Lig'de heyecan bugün sona eriyor. Uzun süren maratonda Dünya Kupası ve deprem felaketleri nedeniyle iki kez ara verilmişti. Galatasaray'ın mutlu sona ulaşmasının ardından bugün küme düşecek takım da belli olacak. Ümraniyespor'dan sonraki kulübün hangisi olacağı merak konusu. Bugün oynanacak 4 karşılaşmadan biri Ankara'da. MKE Ankaragücü ile Adana Demirspor kozlarını paylaşacak. Kıran kırana geçmesi beklenen mücadelenin yayın bilgileri de merak konusu. MKE Ankaragücü Adana Demirspor maçı canlı izle Bein Sports 2 alternatifleri haberimizde.


MKE Ankaragücü Adana Demirspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bu sezonun son karşılaşmalarından biri olarak oynanacak MKE Ankaragücü Adana Demirspor maçı saat 20.00'de başlayacak. Zorlu 90 dakika Bein Sports 2'den canlı yayınlanacak.


MKE Ankaragücü Adana Demirspor maçı muhtemel 11'leri

Ankaragücü: Gökhan, Malcuit, Arda, Mujakic, Kitsiou, Hanousek, Taylan, Djokanovic, Emre, Milson, Sowe

Adana Demirspor: Ertaç, İsmail, Morel, Semih, Rodrigues, Stambouli, Ndiaye, Yusuf, Akintola, Belhanda, Gulbrandsen


MKE Ankaragücü Adana Demirspor öncesi istatistikleri

  • Adana Demirspor'u konuk ettiği 13 Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Ankaragücü (9G 3B), bu mağlubiyeti 1987/88 sezonunun son haftasında aldı (1-2).
  • Bu sezonun ilk yarısında Ankaragücü'nü 3-1 mağlup eden Adana Demirspor, Süper Lig tarihinde 1987/88'in ardından ikinci kez rakibine karşı duble yapmak istiyor.
  • Evinde oynadığı son üç Süper Lig maçını kazanamayan Ankaragücü (2B 1M), taraftarı önünde tek sezonda daha uzun bir galibiyet hasretini en son 2020/21'in son dört karşılaşmasında yaşadı.
  • Süper Lig deplasmanlarındaki son üç maçını kayıpsız geçen Adana Demirspor, kulüp tarihinin dış sahadaki en uzun serisini devam ettirmek istiyor. Bu sezon çıktığı 17 deplasman maçının yedisini kazanan Adana ekibi (5B 5M), lig tarihinde bir sezondaki en yüksek galibiyet sayısına ulaştı.
  • Süper Lig'de mücadele ettiği son yedi sezonun sadece birinde son maçını kazanan Ankaragücü (1B 5M), tek galibiyetini 2019/20'de Denizlispor'dan aldı (1-0). Başkent ekibi bu karşılaşmalarda yedi gol atarken, kalesinde toplam 15 gol gördü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.