Mezarlık 5. bölüm ne zaman? Fragmanı yayınlandı mı

Mezarlık 5. bölüm ne zaman? Fragmanı yayınlandı mı
Birce Akalay, Hakan Meriçliler, Olgun Toker ve Şehsuvar Aktaş'ın baş rollerinde bulunduğu Mezarlık'ın ilk 4 bölümü yayınlanmış ve ciddi bir izleyici kitlesi elde etmişti. Yapımın bundan sonra devam edip etmeyeceği merak konusu oldu. Seyirciler de araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmak istiyor. Peki, Mezarlık 5. bölüm ne zaman? Fragmanı yayınlandı mı? Detaylar haberimizde.

Evren Oğuz'un yapımcılığını ve Abdullah Oğuz'un da yönetmenliğini üstlendiği Mezarlık dizisinin ilk 4 bölümü Netflix'te yayınlanmış ve büyük ilgi görmüştü. Dizide işlenen konunun da günümüze uygun olması ve toplumlsal olayları ele alması nedeniyle de yakından takip edilmişti. Kadın cinayetlerini çözmeye çalışan bir ekibin mücadelesini işleyen yapımda 5. bölüm sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Mezarlık 5. bölüm ne zaman? Fragmanı yayınlandı mı? Detaylar haberimizde.


Mezarlık dizisi oyuncu kadrosu

Birce Akalay - Başkomiser Önem Özülkü
Olgun Toker - Komiser Serdar Ata
Şehsuvar Aktaş - Polis memuru Hasan Duru
Hakan Meriçliler - Emniyet müdür yardımcısı Haluk Ata
Berna Öztürk - Sofia/Nergis Üzmez
Sezgin Uzunbekiroğlu - Adli tıp uzmanı Feriha Mahmudzade
Cem Sürgit - Savcı Gökhan Demirdelen
Baran Güler - Kriminalist Berk Güleryüz
Elif Sevinç - Sude
Oben Onur - Savcı Gökhan'ın kâtibi
 

mezarlık 5. bölüm
 

Mezarlık dizisi konusu

Mezarlık, ANS Productions ve Evrensel Film imzalı, yapımcılığını Evren Oğuz'un, yönetmenliğini Abdullah Oğuz'un yaptığı, hikâyesini Özden Uçar, Onur Böber ve Evren Oğuz'un birlikte yazdığı aksiyon, polisiye ve gerilim türündeki Türk Netflix orijinal film serisidir. İlk bölümü, 17 Haziran 2022 tarihinde yayınlanmıştır. Başrollerini Birce Akalay, Olgun Toker ve Şehsuvar Aktaş paylaşmaktadır. Kadın cinayetlerini araştırmak için emniyet bünyesinde yeni kurulan birimin başına Önem başkomiser getirilir ve ekip katillerle amansız bir mücadeleye başlar.


 

Mezarlık dizisi 5. bölüm ne zaman?

Başarılı oyuncu Birce Akalay'ın başkomiser rolünde oynadığı dizinin yeni bölümü sabrısızlıkla bekleniyor. Yapımın ekranlarda ne zaman yer alacağı merak konusuydu. Şu ana kadar Netflix'ten veya yapımcılardan herhangi bir açıklama gelmedi. Fragman da yayınlanmadı. Eğer gelişme yaşanırsa haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.