Merve Temiz Tümer kimdir? Gelin Evi Merve Instagram hesabı

Merve Temiz Tümer kimdir? Gelin Evi Merve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Gelin Evi'nde yeni haftaya merhaba deniyor. Birbirinden iddialı beş gelinin amansız rekabetine sahne olan maratonun yeni yarışmacıları açıklandı ve Merve Temiz Tümer de onlar arasında bulunuyor. Kendisi hakkında araştırmalarda bulunuluyor. Peki, Merve Temiz Tümer kimdir? Gelin Evi Merve Instagram hesabı haberimizde.

Joker Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Gelin Evi'nde yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kendilerine verilen günde evlerini rakipleri ve milyonlara açtıkları programda herkes beş gün boyunca büyük bir rekabete tanıklık edecek. Bu haftanın yarışmacıları da açıklandı ve Merve de altınları evine götürmek istiyor. İnternet üzerinde çok sayıda kişi kendisi hakkında araştırmalarda bulunuyor. Peki, Merve Temiz Tümer kimdir? Gelin Evi Merve Temiz Tümer Instagram hesabı haberimizde.


Gelin Evi Merve kimdir?

Bu haftanın en iddialı yarışmacılarından biri olan Merve Temiz Tümer, geçen yıl eylül ayında Can Bey ile evlendi. Kocaeli'de gerçekleştirilen nikahı Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün kıydı. Kendisinden beklentiler oldukça yüksek. Instagram hesabı @mervtemiztumer'dir.


Merve Temiz Tümer kimdir? Gelin Evi Merve Instagram hesabı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.