Melisa Aldatmaz kimdir? Gelin Evi Melisa kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Melisa Aldatmaz kimdir? Gelin Evi Melisa kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
SHOW TV'de yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Gelin Evi'nde yeni bir hafta daha başlıyor. 12-16 Aralık haftasında evlerini rakiplerine ve televizyon başındaki milyonlara açacak olan yarışmacılar açıklandı. Programın sosyal medya hesaplarından yayınlanan fragmanla birlikte Melisa Aldatmaz da görüntülerde yer aldı. Kendisi hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Melisa Aldatmaz kimdir? Gelin Evi Melisa kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

Aslı Hünel'in sunduğu Gelin Evi'nde 12 Aralık PAzartesi günü yeni haftaya merhaba deniyor. Beş yarışmacının kendi gününde evini rakipleri ve milyonlara açacağı programda herkes elinden gelenin en iyisini yaparak cuma günü altınları evine götürmek amacında. Melisa Aldatmaz da iddiasını ortaya koyarak birincilik içim kolları sıvadı. Evine zaferle dönebilmek adına mücadele verecek güzel yarışmacıyı tanımak isteyenler internette araştırmalarda bulunup sorgulama gerçekleştiriyor. Peki, Melisa Aldatmaz kimdir? Gelin Evi Melisa Aldatmaz kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.


Gelin Evi Melisa kimdir?

Bu hafta birincilik için rakiplerini geride bırakmak zorunda olan Melisa Aldatmaz, eşi ile birlikte kendi soyadları ile açılan gayrimenkul danşmanlık şirketinde çalışıyor. Programda da oldukça iddialı ve fragmandaki görüntüleriyle çok sayıda yorum aldı. Kendi günündeki performansı merkala bekleniyor. Instagram hesabı bilinmemektedir.

Melisa Aldatmaz kimdir? Gelin Evi Melisa kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.