Maviye Sürgün dizisinin oyuncu kadrosu, konusu

Maviye Sürgün dizisinin oyuncu kadrosu, konusu
O3 Medya'nın Show TV ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizisi Maviye Sürgün'ün oyuncu kadrosu belli oldu. Maviye Sürgün'ün kadrosuna Caner Cindoruk, Damla Sönmez ve Serkan Altunorak katılıyor.

Berrin Yeşiltepe - Önce Güney Amerika'da ardından Türkiye'de yayınlanacak olan Maviye Sürgün için toplam 26 bölüm planlanıyor. Maviye Sürgün dizisi Güney Amerika'da Blue Cage adıyla yayınlanmaktadır. Maviye Sürgün dizisinin çekimleri Marmaris-Selimiye şehrinde devam ediyor.

Maviye Sürgün Oyuncuları

Caner Cindoruk (Ali)

caner-cindoruk.jpg

Maviye Sürgünde olan Caner Cindoruk 1980 Adana doğumlu olup Kadın ve Yalan adlı dizide rol almıştır. Çukurova Üniversitesi işletme mezunu olan Caner Cindoruk, özellikle Hanımın Çiftliği'nin Muhteşem Yüzyıl: Kösem ve Aramızda Kalsın dizilerinde çok sevildi.

Damla Sönmez (Defne)

damla-sonmez.jpg

Damla Sönmez, dizide Maviye Sürgün ve Caner Cindoruk'un ortak kadrosuna katılıyor. Son olarak Aziz dizisinde rol almıştır. Mimar Sinan Üniversitesi'nde keman eğitimi alan Damla Sönmez, Emret Komutan dizisiyle ünlendi, ardından Güllerin Savaşı dizisinde rol aldı. Çukur ve Biz Masum Değiliz başrol oynadığı televizyon dizileri arasında yer almaktadır.

Serkan Altunorak (Ozan)

serkan-altunorak-iki.webp

Son olarak Maviye Sürgün de kadroya dahil oluyor. En son Netflix dizisi Zeytin Ağacı'de rol almıştır. Hacettepe Üniversitesi tiyatro bölümü mezunu olan Serkan Altınorak, Muhteşem Yüzyıl, Evli ve Kızgın ve Cesur ve Güzel gibi dizilerde rol almıştır.

Gökşen Ateş (Deniz)

goksen-ates.webp

Cem Tatlıtuğ Ajansı'nda çalışan Gökşen Ateş, Müjdat Gezen Sanat Merkezi ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda tiyatro sanatları eğitimi aldı. Oyunculuğa Geniş Aile dizisinde başlayan Gökşen Ateş daha sonra Kuzey Güney ve Böyle Geçer Zaman dizilerinde rol almıştır. Maviye Sürgün dizisinin kadrosunda yer alan Gökşen Ateş son olarak Barışma dizisinde rol almıştır.

Berkan Bulut (Kenan)

berkan-bulut.webp

İstanbul Haliç Üniversitesi tiyatro bölümünden mezun olan oyuncu ilk oyunculuk deneyimini 6 Mantı dizisinde yaşamıştır.

Mina Koyuncular (Azra)

mina-koyuncular.webp

Oyunculuk eğitimi alan Mina Koyuncular ilk oyunculuk deneyimini İkimizin Sırrı dizisi ile yaşamıştır.

Maviye Sürgün Dizisi Konusu

Taşınmadan kısa bir süre sonra Ayda'nın vefatı ile tüm aile derin bir yasa boğulur. Henüz acıları çok tazeyken bir gece denize açılan Ali, ufukta sürüklenen bir botu fark eder ve fırtınaya aldırmadan içindeki kadını kurtarır. Kurtardığı gizemli kadının adı Defne'dir (Damla Sönmez).

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.