MasterChef Türkiye 16 Ekim 2024 düelloyu hangi takım kazandı? MasterChef Türkiye eleme adayı kim oldu?

MasterChef Türkiye 16 Ekim 2024 düelloyu hangi takım kazandı? MasterChef Türkiye eleme adayı kim oldu?
MasterChef Türkiye 16 Ekim 2024'te kırmızı ve mavi takım düello yaptı. MasterChef Türkiye 16 Ekim 2024 düelloyu kim kazandı? MasterChef Türkiye 16 Ekim 2024 bugün ne pişirildi?

TV8'de yayınlanan MasterChef Türkiye 16 Ekim 2024'te takımlar düello oyunu oynadı. Yarışmacılar börek tarifi ile yarıştı. Birbirinden ince açılan hamurlarla açılan böreklerden hangisi daha iyi pişti?

masterchef-turkiye-16-10-2024-1-001.jpg

MASTERCHEF 16 EKİM 2024 DÜELLOYU KİM KAZANDI?

Fincan böreğinin nasıl yapılacağı ile ilgili talimatları Mehmet Şef verdi. Bazı yarışmacılar Mehmet Şef'in talimatları ile fincan böreğini yaptı. Bazı yarışmacılar Arnavut böreği, kıymalı börek gibi tarifler denedi. MasterChef Türkiye 16 Ekim 2024'te düelloyu kazanan takım belli oldu.

Danilo Şef, "Size söyledim, börek yapmak kolay değildir" dedi.

masterchef-turkiye-16-10-2024-001.jpg

MASTERCHEF TÜRKİYE 16 EKİM 2024 DÜELLOYU KAZANAN TAKIM BELLİ OLDU

Düelloda Onur ve Ezgi Arnavut böreği tarifi ile karşılaştı. Kazanan Ezgi oldu. Kıymalı kol böreğinde Alper ve Nigar düelloya girdi. Başarılı olan isim Alper oldu. Eda ve Beyza puf böreğinde düello yaptılar. Kazanan olmadı. Jüriler oy vermedi. Somer Şef, "Kızlar bunlar pişi. Börek değil. Puf böreği yastık gibi kabarır." dedi.

Kerem ve Kaan yarıştı. İkisi de patatesli tava böreği yaptı. Kazanan Kerem oldu. Nevzat ve Şirin karşılaştı. Kazanan Şirin oldu. Emre ve Akın karşılaşmasında en iyi zeytin böreği yapan Emre oldu. Süt böreğinde ise Erim ve Hakan yarıştı. Kazanan mavi takımdan Hakan oldu.

Düellodaki toplam puanlamada kazanan kırmızı takım oldu. Dolayısıyla kazanan kaptan da Muratcan oldu.

MASTERCHEF 16 EKİM 2024 DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Kaybeden mavi takım dokunulmazlık oyunu için birbiri ile yarıştı. Yarışmacılar pandispanya keki ile sacher torte yaptı. Sıralama olmadan öne çağrılan, en iyi tabak yapan isimler Akın, Şirin, Hakan ve Nigar oldu.

masterchef-16-ekim-dokunulmazlik.jpg

En başarılı dördüncü tabak Hakan, üçüncü tabak Nigar oldu. Son ikiye ise Akın ve Şirin kaldı.MasterChef Türkiye 16 Ekim 2024, 11. haftada ilk bireysel dokunulmazlığı kazanan yarışmacı Şirin oldu. Akın ise ikinci oldu.

masterchef-dokunulmazlik.jpg

MASTERCHEF 16 EKİM 2024 ELEME ADAYLARI KİM OLDU?

MasterChef Türkiye 16 Ekim 2024'te dokunulmaz olan Şirin, "Bugün 2 puan daha alabilirdik ama alamadık" dedi ve eleme adayı olarak Onur'u söyledi. Onur ise, "Böreğim geçmedi, bekliyordum" dedi.

2. eleme adayları için yarışmacılar oy kullandı. Nigar 6, Eda ise 7 oy aldı. 2. eleme adayı Eda oldu. Eda, "O kadar şanslıyım ki 11. haftada ben de potadayım. El birliği ile çıkacağız" dedi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.