Loki’nin ikinci sezonundan ilk poster yayınlandı!

Loki’nin ikinci sezonundan ilk poster yayınlandı!
Marvel Sinematik Evreni'nin en sevilen dizilerinden biri olan Loki'nin yakında ikinci sezonu geliyor. Disney, ilgi çekici bir poster yayınlayarak filmin çıkış tarihini duyurdu.

Avengers: Endgame'in ardından evrenini Disney+ yapımlarıyla genişletme kararı alan Marvel, bu süreçte çeşitli dizi ve filmler yayınladı. Bunların en popülerlerinden biri olan Loki, geçtiğimiz yıllarda ikinci bir taksit için onay almıştı. Marvel merakla beklenen oyunun çıkış tarihini açıkladı.

1161706.webp

Loki sonbaharda ekranlara geri dönüyor

İlk olarak Marvel Sinematik Evreninde düşman olarak karşımıza çıkan Loki, son yıllarda kahramanlarla çalışmak söz konusu olduğunda favori haline geldi. 2021 yılında vizyona girecek olan kendi dizisinde heyecanlı bir maceraya atılan Loki, yakında ekranlara geri dönecek.

Marvel Studios, Loki'nin ikinci sezonundan ilk afişi yayınladı. Afişte Miss Minutes ve Loki karakterlerine yer veriliyor ve Loki'nin zamanla yarıştığından bahsediliyor. Afiş aynı zamanda dizinin yeni sezonunun yayın tarihini de duyuruyor. Yeni Loki sezonu 6 Ekim'de Disney+'ta başlayacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.