Konuşanlar'da seks oteli kurmak isteyen Kübra (91. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı

Konuşanlar'da seks oteli kurmak isteyen Kübra (91. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı
EXXEN ekranlarında yayınlanan bölümleri ile milyonlara ulaşmayı sürdüren Konuşanlar, bu hafta da seyircilerinin karşısına çıktı. Hasan Can Kaya'nın sunumu ve renkli konukların katılımı ile şekillenen programda birçok isim ön plana çıktı. Onlar arasında Kübra da vardı ve anlattıkları ile herkesi güldürmeyi başardı. Kendisi hakkında da çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Konuşanlar'da seks oteli kurmak isteyen Kübra (91. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? İşte detaylar.

Konuşanlar 6 Ocak 2023 Cuma günü 91. bölümüyle yayınlandı. Başarılı komedyen Hasan Can Kaya'nın sunumu ve birbirinden renkli konukların anlattıklarıyla bir saatlik gösterinin kahkaha tufanına dönüştüğü bölüm yine ilgiyle seyredildi. Bu haftaya damga vuran isimlerden biri de Kübra oldu. Güzel konuşan hakkında internete araştırma yapılarak bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Konuşanlar Kübra (91. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde çalışıyor.


Seks oteli kurmak istiyor

Programa katılan birçok kişi fantazileri arasında cinsellik ile ilişkili yapmak istediklerini anlatıyor. Sonuncu isim de Kübra oldu. Güzel konuşan, seks oteli kurmak istediğini söyledi. Ayrıca salona gelen Burak için Hasan Can Kaya'nın "10 milyonu olsa çıkar mıydınız?" sorusuna tek evet yanıtı veren isimdi.

Konuşanlar'da seks oteli kurmak isteyen Kübra (91. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı


 

Konuşanlar Kübra kimdir?

Bu haftanın adından en çok söz ettiren isimlerinden biri olan Kübra, 1 saatliğine dahi cinsellik ve dokunulmanın kaldırılmasına dayanamayacağını söyledi. Kendisi evli. Instagram hesabı bilinmemektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.