Konuşanlar Yosun (88. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı

Konuşanlar Yosun (88. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı
EXXEN'in en çok seyredilen gösterisi olarak milyonlara ulaşmaya devam eden EXXEN'de yeni bir bölüm daha izleyicilerin karşısına çıktı. Başarılı programın sunucusu Hasan Can Kaya'yı izlemek isteyenlerin Pera'ya geldiği programda adından söz ettiren isimler arasında Yosun da vardı. Güzel konuşan hakkında araştırmalarda bulunuluyor. Peki, Konuşanlar Yosun (88. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Youtube'da yakaladığı seyircisiyle EXXEN'de de fırtınalar estiren Konuşanlar'ın 2. sezonu da tüm hızıyla devam ediyor. Başarılı yapımın 88. bölümü platforma eklendi. Hasan Can Kaya'yı izlemek, gülmek ve anılarını anlatmak için Pera'ya gelenler de güne damga vurdu. Onlardan biri de Yosun'du ve mikrofonu alır almaz kendisinden söz ettirmeyi başardı. Konuşanlar Yosun (88. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.



Konuşanlar Yosun kimdir?

Bu haftanın en çok konuşulan isimlerinden biri olan Yosun, babasının vurgun yediği zaman yosunları seyretmesinden dolayı adını böyle belirlediğini söyledi. Bilgi Üniversitesi öğrencisi. Instagram hesabı bilinmemektedir.

Konuşanlar Yosun (88. bölüm) kimdir?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.