Konuşanlar Yağmur (80. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı

Konuşanlar Yağmur (80. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı
EXXEN'in en çok seyredilen programı olarak ekranlardaki yerini alan Konuşanlar, 80. bölümü ile yayınlandı. Birbirinden komik konukların yanı sıra Sefo'nun da Pera'ya geldiği gösteride yine kahkahalar havada uçuştu. Yayına katılanlar arasında Yağmur vardı ve kendisi hakkında araştırmalarda bulunuluyor. Peki, Konuşanlar Yağmur (80. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

HAP Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Konuşanlar bugün de EXXEN'de yayınlandı. Birbirinden komik ve renkli konukların kendilerine verilen mikrofonla birlikte anlattıkları anıları ve hikayeleriyle kahkaha tufanına dönüşen program yine ilgiyle seyredilecek. Milyonların takip ettiği programda bu hafta en çok ilgi gören isimlerden biri de Yağmur oldu. Güzel konuşan hakkında çok sayıda kişi araştırmalarda bulunuyor. Peki, Konuşanlar Yağmur (80. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde.


Konuşanlar Yağmur kimdir?

Bu haftanın en çok konuşulan konuklarından biri olan Yağmur, öğretmenlik yaptığını ancak kendi isteğiyle bıraktığını ve şu an anestezi okuduğunu dile getirdi. Didem ile birlikte geldiği salonda ne fantazi ne de batırma hikayesi olduğunu anlattı. Bu durum da Hasan Can Kaya tarafından eleştirildi. Instagram hesabı bilinmemektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.