Konuşanlar Sıla (84. bölüm) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Konuşanlar Sıla (84. bölüm) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
EXXEN'in ilgiyle seyredilen programı Konuşanlar'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini aldı. Bir saat boyunca salona konuk olarak gelen misafirlerin verdikleri cevapların yanı sıra anlattıkları hikayeleriyle de ön plana çıktıkları talk show yine binlerce kişi tarafından seyredildi. Programda bu hafta adından söz ettiren isimlerden biri de Sıla oldu. Güzel konuşan hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Konuşanlar Sıla (84. bölüm) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberi

HAP Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Konuşanlar bugün de EXXEN'de yayınlandı. Birbirinden komik ve renkli konukların kendilerine verilen mikrofonla birlikte anlattıkları anıları ve hikayeleriyle kahkaha tufanına dönüşen program yine ilgiyle seyredilecek. Milyonların takip ettiği programda bu hafta en çok ilgi gören isimlerden biri de Sıla oldu. Güzel konuşan hakkında çok sayıda kişi araştırmalarda bulunuyor. Peki, Konuşanlar Sıla (84. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde.


Konuşanlar Sıla kimdir?

Bu hafta sandalyesinden konuşan isimlerden biri olmasına rağmen öne çıkmayı başaran Sıla, Hasan Can Kaya tarafından tahtaya yazıldı. Ablası ile programa geldi. Arkadaşlarıyla yaşadığı after party hikayesi herkesi güldürdü. Instagram hesabı bilinmemektedir.

"Konuşanlar'a bilet almak istiyorum ama alamıyorum" veya "Konuşanlar'a bilet nasıl alınır" diyorsanız buraya tıklayın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.