Konuşanlar Şevval (82. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı

Konuşanlar Şevval (82. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı
Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi olarak yayın hayatını sürdüren Konuşanlar'ın yeni bölümü EXXEN'de yayınlandı. Resmi ve gayri resmi izlenme sayılarında rekora doğru giden programın bugün ekranlara gelen yeni haftasında yine birbirinden renkli konuklar adından söz ettirecek isimler vardı ve Şevval de onlar arasındaydı. Güzel konuşan hakkında internette çok sayıda kişi sorgulamalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Konuşanlar Şevval (82. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar h

HAP Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Konuşanlar bugün de EXXEN'de yayınlandı. Birbirinden komik ve renkli konukların kendilerine verilen mikrofonla birlikte anlattıkları anıları ve hikayeleriyle kahkaha tufanına dönüşen program yine ilgiyle seyredilecek. Milyonların takip ettiği programda bu hafta en çok ilgi gören isimlerden biri de Şevval oldu. Güzel konuşan hakkında çok sayıda kişi araştırmalarda bulunuyor. Peki, Konuşanlar Şevval (82. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde.


Konuşanlar Şevval kimdir?

Bu haftanın en çok konuşulan konuklarından biri olan Şevval, özel bir gıda laboratuarında satın alma sorumlusu olarak çalışıyor. Programa daha önce katılan isimlerden biriyle geldi. Kendisine ait Instagram hesabı olup olmadığı bilinmemektedir.


Konuşanlar Şevval (82. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.