Konuşanlar Şeniz (92. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı

Konuşanlar Şeniz (92. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı
EXXEN'in ilgiyle seyredilen yapımlarından biri olmayı sürdüren Konuşanlar'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini aldı. Birbirinden renkli ve bir o kadar da eğlenceli anlara imza attığı programın bu haftası da herkesi güldürmeyi başardı. Yine birçok kişi ön plana çıkmayı başararak adından söz ettirdi. Onlardan biri de Şeniz oldu. Peki, Konuşanlar Şeniz (92. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.

Konuşanlar 13 Ocak 2023 Cuma günü 92. bölümüyle yayınlandı. Başarılı komedyen Hasan Can Kaya'nın sunumu ve birbirinden renkli konukların anlattıklarıyla bir saatlik gösterinin kahkaha tufanına dönüştüğü bölüm yine ilgiyle seyredildi. Bu haftaya damga vuran isimlerden biri de Şeniz oldu. Güzel konuşan hakkında internete araştırma yapılarak bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Konuşanlar Şeniz (92. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde çalışıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Konuşanlar Şeniz kimdir?

Bu haftanın en çok konuşulan isimlerinden biri olan Şeniz, kızı ve bir arkadaşıyla Pera'ya geldi. Kendisi ilk evliliğinde aldatıldığını söyledi ve şimdiki eşini dedektif gibi takip ettiğini anlattı. İş yerinde ajan tuttuğunu, ceketine ses kaydetme cihazı yerleştirdiğini, kameraların kayıt aldığını ve telefondan da iz sürdüğünden bahsetti. Instagram hesabı bilinmemektedir.


konuşanlar şeniz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.