Konuşanlar Selin (79. bölüm) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Konuşanlar Selin (79. bölüm) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
HAP Film Yapım imzasıyla yayınlanan bölümleri milyonlara ulaşmaya devam eden Konuşanlar bugün de EXXEN'deki yerini aldı. Bir saatlik gösteride adını tahtaya yazdıran isimler arasında Selin de vardı ve kendisi açıklamalarıyla program damga vurmayı başardı. Kendisi hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Konuşanlar Selin (79. bölüm) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

HAP Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Konuşanlar bugün de EXXEN'de yayınlandı. Birbirinden komik ve renkli konukların kendilerine verilen mikrofonla birlikte anlattıkları anıları ve hikayeleriyle kahkaha tufanına dönüşen program yine ilgiyle seyredilecek. Milyonların takip ettiği programda bu hafta en çok ilgi gören isimlerden biri de Selin oldu. Güzel konuşan hakkında çok sayıda kişi araştırmalarda bulunuyor. Peki, Konuşanlar Selin (79. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde.


Konuşanlar Selin kimdir?

Bu haftanın en çok konuşulan konuklarından biri olan Selin, programa erkek arkadaşı ile geldi. Murat Boz hayranı ve İstanbul'daki konserlerine sürekli gidiyor. Ünlü şarkıcının korumalarının kendisini sevmediğini söyledi. Erkek arkadaşının burnunun estetik olduğuna dair verdiği cevap da salondakilere kahkaha attırdı. Televizyon haberciliği ve programcılığı öğrencisi. 22 yaşında. Instagram hesabı bilinmemektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.