Konuşanlar Şelale (79. bölüm) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Konuşanlar Şelale (79. bölüm) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
EXXEN'in en başarılı yapımları arasında bulunan Konuşanlar, 3. sezondaki 7, toplamda ise 79. bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Bir saatlik kahkaha tufanına tanıklık edilen komedi programında adından en çok söz ettiren isimlerden biri de Şelale oldu. Kendisi hakkında internette çok sayıda kişi tarafından araştırma yapılıyor. Peki, Konuşanlar Şelale (79. bölüm) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

HAP Film Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Konuşanlar bugün de EXXEN'de yayınlandı. Birbirinden komik ve renkli konukların kendilerine verilen mikrofonla birlikte anlattıkları anıları ve hikayeleriyle kahkaha tufanına dönüşen program yine ilgiyle seyredilecek. Milyonların takip ettiği programda bu hafta en çok ilgi gören isimlerden biri de Şelale oldu. Güzel konuşan hakkında çok sayıda kişi araştırmalarda bulunuyor. Peki, Konuşanlar Şelale (79. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde.


Konuşanlar Şelale kimdir?

Bu haftanın en çok konuşulan konuklarından biri olan Şelale aslen Azerbaycanlı. Burnunun estetik olduğunu söylemesinin ardından Hasan Can Kaya "yakışmış" yorumunda bulundu. Azerbaycan'dan Türkiye'ye okumak için geldiğini ancak okulu bitiremediğini ve ardından ülkesine döndüğünü söyleyip tatil için yeniden uğradığını söyledi. Mafya babası eşi olmak istediğini anlattı. Instagram hesabı bilinmemektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.