Konuşanlar Sefo dövmesi yaptıran genç kadın kimdir? Instagram hesabı nedir

Konuşanlar Sefo dövmesi yaptıran genç kadın kimdir? Instagram hesabı nedir
EXXEN'in sevilerek yayınlanan gösterisi Konuşanlar, 22 Aralık 2023 Cuma günü 126'ıncı bölümü ile yayınlanacak. Güne Sefo dövmesi yaptıran bir konuk damga vuracak gibi görünüyor. Konuşanlar Sefo dövmesi yaptıran genç kadın kimdir? Instagram hesabı var mı?

Hasan Can Kaya'nın sunumu ve birbirinden renkli konukların katılımı ile her hafta milyonları ekran başına kilitlemeyi başaran Konuşanlar, yeni bölümü ile EXXEN'deki yerini alıyor. Başarılı komedyeni izlemek isteyen misafirler arasından biri, günün en çok konuşulanı olmaya ciddi bir aday olarak gözüküyor. Fragmandan itibaren adından söz ettirdi ve hakkında binlerce araştırma yapılarak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Sefo dövmesiyle dikkat çeken genç kadın en çok arananlar arasına girmeyi başardı. Peki, Konuşanlar Sefo dövmesi yaptıran genç kadın kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Konuşanlar Sefo dövmesi yaptıran kadın kimdir?

Bu hafta 126'ıncı kez yayınlanacak olan Konuşanlar'da konuk sandalyesinde oturan kadın, erkek arkadaşında aradığı kriterleri saydı. Adrenalinli kavga istediğini ve Tiktok profilinin de düzgün olmasını veya olmaması gerektiğini dile getirdi. En büyük pişmanlığının ise geçen sene çektiği Tiktok videosu olduğunu anlattı. Revaçta olan şarkıcı sözü dövmelerinden yaptırdığını ve Sefo'yu seçtiğini ifade etti. Sonrasında salon yıkıldı. Kendisinin adı ve Instagram hesabı bilinmemektedir.

23j4h23jk4.webp

kl23423j4kl2.webp

kjk32n32jh23k.webp

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.