Konuşanlar Ömer (75. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı

Konuşanlar Ömer (75. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı
EXXEN ekranlarında yayınlanan bölümleri ile milyonlara ulaşmayı sürdüren Konuşanlar'ın yeni sezonu bomba gibi devam ediyor. Hasan Can Kaya'nın Pera'da konuklarının karşısına çıktığı gösteride sahneye çıkan veya sandalyesinde oturanlar anlattıkları anıları ve verdikleri cevaplarla herkesi güldürüyor. Onlardan biri de Ömer oldu ve fragmanda dikkat çekmeyi başardı. Kendisi hakkında çok sayıda sorgulama yapılarak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Konuşanlar Ömer (75. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı?

EXXEN ekranlarında yayınlanan bölümleri ile milyonlara ulaşmayı sürdüren Konuşanlar'ın yeni sezonu bomba gibi devam ediyor. Hasan Can Kaya'nın Pera'da konuklarının karşısına çıktığı gösteride sahneye çıkan veya sandalyesinde oturanlar anlattıkları anıları ve verdikleri cevaplarla herkesi güldürüyor. Onlardan biri de Ömer oldu ve fragmanda dikkat çekmeyi başardı. Kendisi hakkında çok sayıda sorgulama yapılarak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Konuşanlar Ömer (75. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.


 

Konuşanlar Ömer kimdir?

Bu haftanın fragmanında yer alan ilk isim olan Ömer Tunç aslen Diyarbakırlı. İstanbul'da yaşıyor. Kız arkadaşı ile olan ilişkisini anlatınca başta Hasan Can Kaya olma küzere salondakileri güldürmeyi başardı. Instagram hesabı @omerrtunc21'dir.

konuşanlar ömer
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.