Konuşanlar Mine (82. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı

Konuşanlar Mine (82. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı
Hasan Can Kaya'nın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan Konuşanlar'ın 2. sezondaki yeni bölümü yayınlandı. Pera'ya gelen konukların anlattıkları hikayeleri ve verdikleri cevaplarla daha da renklenen programda bugün adından söz ettiren birçok konuk vardı. Onlardan biri de Mine oldu. Güzel konuşan hakkında ilk andan itibaren internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olmaya çalışılıyor. Peki, Konuşanlar Mine (82. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.

HAP Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Konuşanlar bugün de EXXEN'de yayınlandı. Birbirinden komik ve renkli konukların kendilerine verilen mikrofonla birlikte anlattıkları anıları ve hikayeleriyle kahkaha tufanına dönüşen program yine ilgiyle seyredilecek. Milyonların takip ettiği programda bu hafta en çok ilgi gören isimlerden biri de Mine oldu. Güzel konuşan hakkında çok sayıda kişi araştırmalarda bulunuyor. Peki, Konuşanlar Mine (82. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde.


Konuşanlar Mine kimdir?

Bu haftanın en çok konuşulan konuklarından biri olan Mine, üniversite öğrencisi. 2 yıllık aldığı eğitimde yüzde 75 bursu var. Söz konusu burs olunca Hasan Can Kaya da esprileri patlattı. Okula gitmediğini ve uzaktan eğitim aldığını dile getiren güzel konuşan, fantazi ya da batırma hikayesi anlatmak istemediğini söyledi. Instagram hesabı bilinmemektedir.

Konuşanlar Mine (82. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.