Konuşanlar Meryem (76. bölüm) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Konuşanlar Meryem (76. bölüm) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
HAP Film Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği ve her hafta milyonları ekran başına kilitleyen Konuşanlar, yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Birbirinden komik anıların anlatıldığı ve cevapların verildiği gösteride ilk konuk Meryem oldu. Güzel yarışmacı kendisine söz verildikten sonra söyledikleriyle dikkat çekerken internette de çok sayıda kişi hakkında araştırma yapmaya başladı ve bilgi toplamak istiyor. Peki, Konuşanlar'ın 76. bölüm konuşanı Meryem kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı va

HAP Film Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği ve her hafta milyonları ekran başına kilitleyen Konuşanlar, yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Birbirinden komik anıların anlatıldığı ve cevapların verildiği gösteride ilk konuk Meryem oldu. Güzel yarışmacı kendisine söz verildikten sonra söyledikleriyle dikkat çekerken internette de çok sayıda kişi hakkında araştırma yapmaya başladı ve bilgi toplamak istiyor. Peki, Konuşanlar'ın 76. bölüm konuşanı Meryem kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.


 

Konuşanlar Meryem (76. bölüm) kimdir?

Bu bölümün en dikkat çekici isimlerinden biri olan ve turuncu tercihiyle de ön plana çıkan Meryem konservatuar mezunu. Babası Gürcistanlı annesi Azerbaycanlı. Ailesinden aldığı desteğin yanında kendisinin de çalıştığını ifade etti. Cimri, güzel ve sesinin iyi olduğunu söyledi. Bir dediğini birkaç saniye sonrasında taça çıkarması ise Hasan Can Kaya tarafından tiye alındı. Instagram hesabı bilinmemektedir.

Konuşanlar Meryem

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.