Konuşanlar Kübra (90. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı

Konuşanlar Kübra (90. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı
EXXEN ekranlarının sevilerek seyredilen programlarından biri olmayı sürdüren Konuşanlar'ın yeni bölümü platformdaki yerini aldı. Birbirinden komik konukların söz aldığı 1 saatlik gösteride haftaya damgasını vuranlar arasında Kübra da bulunuyordu ve her söylediği izleyenleri kahakhaya boğdu. Kendisi hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Konuşanlar Kübra (90. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.

Konuşanlar 30 Aralık 2022 Cuma günü 90. bölümüyle yayınlandı. Başarılı komedyen Hasan Can Kaya'nın sunumu ve birbirinden renkli konukların anlattıklarıyla bir saatlik gösterinin kahkaha tufanına dönüştüğü bölüm yine ilgiyle seyredildi. Bu haftaya damga vuran isimlerden biri de Kübra oldu. Güzel konuşan hakkında internete araştırma yapılarak bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Konuşanlar Kübra (89. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde çalışıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.



Konuşanlar Kübra kimdir?

Bu haftanın en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı başaran Kübra aslen Kayserili ancak anne tarafından dedesi Arjantin'e işçi olarak gidip orada evlenmiş. Kendisi de 4 aylık evli. Otoparkta aracını park ettikten sonra onu bulamamaktan şikayetçi. Eşi taksi işi yapıyor. Instagram hesabı bilinmemektedir.

Konuşanlar Kübra (90. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mıKonuşanlar Kübra (90. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mıKonuşanlar Kübra (90. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.