Konuşanlar İrem (85. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı

Konuşanlar İrem (85. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı
Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi Konuşanlar'ın 3. sezondaki 13, toplamda 85. bölümü 25 Kasım Cuma günü ekranlardaki yerini aldı. Birbirinden renkli katılımcıların ilgi gösterdiği programın açılışında dikkat çeken isimlerden biri de İrem oldu. Genç konuşan hakkında ilk andan itibaren çok sayıda kişi araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmak istiyor. Peki, Konuşanlar İrem (85. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.

HAP Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Konuşanlar bugün de EXXEN'de yayınlandı. Birbirinden komik ve renkli konukların kendilerine verilen mikrofonla birlikte anlattıkları anıları ve hikayeleriyle kahkaha tufanına dönüşen program yine ilgiyle seyredilecek. Milyonların takip ettiği programda bu hafta en çok ilgi gören isimlerden biri de İrem oldu. Güzel konuşan hakkında çok sayıda kişi araştırmalarda bulunuyor. Peki, Konuşanlar İrem (85. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde.




Konuşanlar İrem (85. bölüm) kimdir?

Bu haftanın en çok dikkat çeken isimlerinden biri olan İrem, Okan Üniversitesi'nde fizyoterapi bölümü öğrencisi. Yüzde 100'lük bursu ile Hasan Can Kaya'dan helal olsun aldı. Kendisi 20 yaşında. Instagram hesabı bilinmemektedir.


"Konuşanlar'a bilet almak istiyorum ama alamıyorum" veya "Konuşanlar'a bilet nasıl alınır" diyorsanız buraya tıklayın.

konuşanlar perisa koçak

KONUŞANLAR AHSEN

konuşanlar gizem

konuşanlar rabia

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.