Konuşanlar Hilal (91. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı

Konuşanlar Hilal (91. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı
Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi Konuşanlar, 6 Ocak 2023 Cuma tarihinde yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. EXXEN'de yayınlanan ve her hafta izleyicileri gülme krizine sokan programın yeni konukları bir hayli ilgi çekiciydi. Sahneye çıkanlar kadar sandalyesinde oturanlar da yine adından söz ettirdi. Onlar arasında Hilal de vardı. Kendisi hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Konuşanlar Hilal (91. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.

Konuşanlar yeni yılın ilk ilk bölümü ile yayınlandı. Başarılı komedyen Hasan Can Kaya'nın sunumu ve birbirinden renkli konukların anlattıklarıyla bir saatlik gösterinin kahkaha tufanına dönüştüğü bölüm yine ilgiyle seyredildi. Bu haftaya damga vuran isimlerden biri de Hilal oldu. Güzel konuşan hakkında internete araştırma yapılarak bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Konuşanlar Ceylan (90. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde çalışıyor.


Konuşanlar Hilal (91. bölüm) kimdir?

Bu haftanın en çok söz edilen konuşanlarından biri olan Hilal öğrenci. Pediyatri endokrin stajında penis boyu ölçtüğünü ve bunun bir süre sonra rutinleştiğini ifade ederek bir bakışta anladığını dile getirdi. Date uygulamalarından konuştuğu kişilerin kendisinden tahmin istediklerini söyledi. Instagram hesabı bilinmemektedir.

konuşanlar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.