Konuşanlar Gökçe ve Mert (89. bölüm) kimdir?

Konuşanlar Gökçe ve Mert (89. bölüm) kimdir?
Konuşanlar bu hafa çok ses getirecek bir çift ile adından söz ettirdi. Gökçe ve Mert kimdir? 89. bölüm konuşanlarının Instagram'ı var mı? Detaylar...

Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi olmayı sürdüren Konuşanlar'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini aldı. EXXEN'in en popüler yapımına imza atan Hasan Can Kaya bugün de yine birbirinden renkli konukları ile adından söz ettirdi. Bu haftaya damga vuran isimler arasında Gökçe ve Mert vardı. Sevgili olarak gelen çift anlattıklarıyla herkesi güldürdü. Kendileri hakkında da araştırma yapılıyor. Peki, Gökçe ve Mert kimdir? 89. bölüm konuşanlarının Instagram'ı var mı? Detaylar haberimizde.


Konuşanlar Gökçe kimdir?

Bu haftanın adından en çok söz ettiren isimlerinden biri olan Gökçe, psikoloji ve dil terapisi eğitimi aldı. Medipol Üniversitesi'nde okudu. Instagram hesabı bilinmemektedir. Ailesinin sevgilisinde gelecek görmediği için istemediğini anlattı.


mert_gokce



 

Konuşanlar Mert kimdir?

Fragman yayınlanmasından sonra adından söz ettiren Mert, ünlülerin cinsel hayatını tahmin ettiğini anlattı. Hasan Can Kaya tahmini de herkesi güldürdü. Diğer yandan Gökçe ile sevgili olduğu itirafı ve davamında anlattıkları Hasan Can Kaya tarafından 10 biletle ödüllendirildi. Instagram hesabı bilinmemektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.