Konuşanlar Gökçe (84. bölüm) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Konuşanlar Gökçe (84. bölüm) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olmayı sürdüren Konuşanlar'ın yeni bölümü EXXEN'deki yerini aldı. Birbirinden renkli konukların Pera'da anlattıkları hikayeler ve verdikleri cevaplarla komedi tufanına dönüştürdüğü gösteriye yine birçok isim damga vurmayı başardı. Gökçe de onlardan biri oldu. Güzel konuşan hakkında araştırmalarda bulunularak bilgi sahibi olmaya çalışılıyor. Peki, Konuşanlar Gökçe (84. bölüm) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

HAP Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Konuşanlar bugün de EXXEN'de yayınlandı. Birbirinden komik ve renkli konukların kendilerine verilen mikrofonla birlikte anlattıkları anıları ve hikayeleriyle kahkaha tufanına dönüşen program yine ilgiyle seyredilecek. Milyonların takip ettiği programda bu hafta en çok ilgi gören isimlerden biri de Gökçe oldu. Güzel konuşan hakkında çok sayıda kişi araştırmalarda bulunuyor. Peki, Konuşanlar Gökçe (84. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde.


 

Konuşanlar Gökçe (84. bölüm) kimdir?

Bu haftanın en ilgi çeken isimlerinden biri olan Gökçe, kardeşi ile programa katıldı. Kendisi Malatyalı. Almanya'da yaşayan sözlüsü ile yakında evlenecek. Zengin zannettiği arkadaşlarıyla yaşadığı anı herkesi güldürdü. Instagram hesabı bilinmemektedir.

"Konuşanlar'a bilet almak istiyorum ama alamıyorum" veya "Konuşanlar'a bilet nasıl alınır" diyorsanız buraya tıklayın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.