Konuşanlar Fatma (81. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı

Konuşanlar Fatma (81. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı
Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi Konuşanlar'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini aldı. Birbirinden renkli konukların sandalyelerinden veya sahnede başlarından geçen hikayeleri anlatarak salondakileri güldürdüğü programda yine kahkaha dolu anlar yaşandı. Hasan Can Kaya'nın esprileriyle de renklenene 1 saatlik sürede adından sıkça söz ettiren isimler oldu. Onlardan biri de Fatma'ydı. Kendisi hakkında çok sayıda kişi sorgulamalarda bulunuyor. Peki, Konuşanlar Fatma (81. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var

HAP Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Konuşanlar bugün de EXXEN'de yayınlandı. Birbirinden komik ve renkli konukların kendilerine verilen mikrofonla birlikte anlattıkları anıları ve hikayeleriyle kahkaha tufanına dönüşen program yine ilgiyle seyredilecek. Milyonların takip ettiği programda bu hafta en çok ilgi gören isimlerden biri de Fatma oldu. Güzel konuşan hakkında çok sayıda kişi araştırmalarda bulunuyor. Peki, Konuşanlar Fatma (81. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde.


Konuşanlar Fatma kimdir?

Bu haftanın en çok konuşulan konuklarından biri olan Fatma, 14 senedir bir ilaç firmasında çalışıyor. Kuzeniyle jandarmaya yakalandıktan sonra yaşananları anlatması sonrasında salondakiler gülme krizine soktu. Instagram hesabı bilinmemektedir.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.