Konuşanlar Duygu (94. bölüm) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Konuşanlar Duygu (94. bölüm) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok izlenen talk showu Konuşanlar bu sezonun 22, toplamda ise 94. bölümle izleyicilerin karşısına çıktı. Bu haftanın adından en çok söz ettiren isimlerinden biri de Duygu oldu. Güzel konuşan hakkında yeni bölüm yayınlandığından itibaren çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Konuşanlar Duygu (94. bölüm) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Konuşanlar 27 Ocak 2023 Cuma günü 94. bölümüyle yayınlandı. Başarılı komedyen Hasan Can Kaya'nın sunumu ve birbirinden renkli konukların anlattıklarıyla bir saatlik gösterinin kahkaha tufanına dönüştüğü bölüm yine ilgiyle seyredildi. Bu haftaya damga vuran isimlerden biri de Duygu oldu. Güzel konuşan hakkında internete araştırma yapılarak bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Konuşanlar Duygu (94. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Konuşanlar Duygu (94. bölüm) kimdir?

Bu haftanın en çok konuşulan isimlerinden biri olarak adından söz ettirmeyi başaran Duygu 54 yaşında. Otel sektöründen emekli oldu. Tenis oynarken kolunu kırdı. Yeğeni ile programa geldi. Instagram hesabı bilinmemektedir.

konusanlar-duygu-94

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.