Konuşanlar Defne Aydın (88. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı?

Konuşanlar Defne Aydın (88. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı?
Hasan Can Kaya'nın sunumuyla izleyenleri ekran başına kilitlendiği Konuşanlar, 16 Aralık 2022 Cuma günü 88. bölümüyle yayınlandı. Başarılı komedyeni izlemek için Pera'ya gelenler yine anlattıkları hikayeler ve verdikleri cevaplarla zaman zaman şaşırttı ancak hep kahkaha vardı. Bugüne damga vuran isimlerden biri de Defne'ydi. Kendisi hakkında çok sayıda kişi araştırma yapılarak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Konuşanlar Defne (88. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.

Youtube'da yakaladığı seyircisiyle EXXEN'de de fırtınalar estiren Konuşanlar'ın 2. sezonu da tüm hızıyla devam ediyor. Başarılı yapımın 88 bölümü platforma eklendi. Hasan Can Kaya'yı izlemek, gülmek ve anılarını anlatmak için Pera'ya gelenler de güne damga vurdu. Onlardan biri de Sena'ydı ve mikrofonu alır almaz kendisinden söz ettirmeyi başardı. Konuşanlar Defne (88. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.


Konuşanlar'a nasıl bilet alınır? Mobilet Konuşanlar bilet fiyatları ne kadar? Konuşanlar Başvuru Formu

Konuşanlar Defne kimdir?

Bu hafta adından en çok söz ettiren isimlerden biri olan Defne, Bilgi Üniversitesi'nde Televizyon Haberciliği ve Programcılığı bölümü 2. sınıf öğrencisi. Programda anlattığı hikaye ile herkesi güldürmeyi başardı. Hasan Can da bunun üzerine "Benim tahrik olmam..." diye bir tepki verdi. Instagram hesabı @defneaydiin'dır. 11 binden fazla takipçisi vardır.

konuşanlar defne

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.