Konuşanlar Çağlar Pars Ares (115. bölüm) kimdir? Instagram hesabı

Konuşanlar Çağlar Pars Ares (115. bölüm) kimdir? Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
Hasan Can Kaya'nın sunumuyla izleyenleri ekran başına kilitleyen Konuşanlar, 115. bölümle yayınlandı. Güne damga vuran isimlerden biri de Çağlar Pars Ares oldu. Konuşanlar Çağlar Pars Ares (115. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

HAP Film Yapım imzasıyla her hafta cuma günü yayınlanmaya devam eden Konuşanlar'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini aldı. Milyonlarca seyirciyi ekran başına kilitleyen programda gözlerin çevrildiği isimlerden biri de Çağlar Pars Ares oldu. Yakışıklı konuşan hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Konuşanlar Çağlar Pars Ares (115. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Çağlar Pars Ares kimdir?

Bu haftanın adından en çok söz ettiren konuşanlarından biri olan Çağlar Pars Ares, Ares Group A.Ş., Ares Global ve RF Enerji şirketlerinin sahibi. 36 yaşında. 1.83 metre boyunda. Yay burcudur. Babası Yunan, annesi Trabzonludur. Kanserli çocuklara ve hayvanlara 115'er bin lira yardım yapacağını söyledi. Programda yaşadığı bir anıyı anlatan Ares, 2 kız arkadaşıyla gittiği bir mekanda 113 bin lira hesap geldiğini ancak 83 bin lira ödediğini söyledi. Yer bezinin ne olduğunu bilmemesi herkesi şaşırttı. Instagram hesabı @caglarparsares'tir.

image-3029096.jpg

image-8711528.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.