Konuşanlar Büşra (83. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı

Konuşanlar Büşra (83. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı
Türkiye'nin en çok izlenen gösterisi Konuşanlar'ın 2. sezondaki 11, toplamda ise 83. bölümü bugün ekranlardaki yerini aldı. Başarılı komedyen Hasan Can Kaya'yı izlemek için gösteriye katılanlar arasında Büşra da vardı. Güzel konuşan verdiği cevapla herkesi güldürmeyi başardı ve hakkında internette bugünden itibaren çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Konuşanlar Büşra (83. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.

HAP Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Konuşanlar bugün de EXXEN'de yayınlandı. Birbirinden komik ve renkli konukların kendilerine verilen mikrofonla birlikte anlattıkları anıları ve hikayeleriyle kahkaha tufanına dönüşen program yine ilgiyle seyredilecek. Milyonların takip ettiği programda bu hafta en çok ilgi gören isimlerden biri de Büşra oldu. Güzel konuşan hakkında çok sayıda kişi araştırmalarda bulunuyor. Peki, Konuşanlar Büşra (83. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde.


Konuşanlar Büşra kimdir?

Bu haftanın en çok konuşulan konuklarından biri olan Büşra, Akdeniz Üniversitesi'nde hukuk fakütesinde okuyor. Metrobüsle lüks araçları geçebilmenin kendisine büyük bir haz verdiğini anlattı. Sevgilisi var. Erkek arkadaşından hanımcı olduğu için etkilendiğini ifade etti. Instagram hesabı bilinmemektedir.

Konuşanlar Büşra (83. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.