Konuşanlar Burak (79.bölüm) kimdir? Burak Özgürol (Dr. Soho Clinic sahibi) Instagram hesabı

Konuşanlar Burak (79.bölüm) kimdir? Burak Özgürol (Dr. Soho Clinic sahibi) Instagram hesabı
Hasan Can Kaya'nın sunumuyla izleyenleri ekran başına kilitleyen ve adeta fenomen haline dönüşen Konuşanlar, yeni bölümüyle EXXEN'de yayınlandı. Adı tahtaya yazılan isimlerin anlattıkları hikayeler ve verdikleri cevaplarla birlikte kahakha tufanına dönüştürdüğü program bugün de ilgiyle seyredildi. Bu haftaya damga vuranlar arasında Dr. Soho Clinic'in sahibi Burak Özgürol da vardı ve kendisiyle ilgili birçok sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Konuşanlar Burak Özgürol (79. bölüm) kimdir? Dr. Soho Clinic sahi

HAP Film Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Konuşanlar bugün de EXXEN'de yayınlandı. Birbirinden komik ve renkli konukların kendilerine verilen mikrofonla birlikte anlattıkları anıları ve hikayeleriyle kahkaha tufanına dönüşen program yine ilgiyle seyredilecek. Milyonların takip ettiği programda bu hafta en çok ilgi gören isimlerden biri de Burak Özgürol oldu. Yakışıklı konuşan hakkında çok sayıda kişi araştırmalarda bulunuyor. Peki, Konuşanlar Burak (79. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde.


 

Konuşanlar Burak kimdir?

14 Ekim 2022 Cuma günü EXXEN'de izleyicilerin karşısına çıkan Konuşanlar'a katılan Burak Özgürol, birçok sağlık uygulamasının yapıldığı Dr. Soho Clinic'in ve Mavi Dünya Kurumsal Gelişim Çözümleri'nin sahibi. DAha önce birçok hastanede ve ilaç firmasında çalıştı. Preston Universitesi'nden mezun oldu. Instagram hesabı @burakozgurol'dur. Daha önce evlendi ancak boşandı. Şu anda bekar.

konuşanlar burak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.