Konuşanlar Beril (86. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı

Konuşanlar Beril (86. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı
Üyelik sahibi kullanıcıların izleyebildiği bir platformda yayınlanmasına rağmen Türkiye'de izlenme rekorları kıran ve resmi olmayan paylaşımların da dahil edildiği hesaba katıldığında milyonlara ulaşan Konuşanlar'ın yeni bölümü yayınlandı. 2 Aralık 2022 Cuma günü paylaşılan 86. bölümde Pera'ya gelerek anılarını anlatan ve soruları cevaplayanlar içerisinde Beril de vardı. Güzel konuşan ilk andan itibaren arkadaş grubuyla dikkat çekmeyi başardı. İzleyiciler de kendisi hakkında araştırma yaparak bilgi sahibi o

HAP Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Konuşanlar bugün de EXXEN'de yayınlandı. Birbirinden komik ve renkli konukların kendilerine verilen mikrofonla birlikte anlattıkları anıları ve hikayeleriyle kahkaha tufanına dönüşen program yine ilgiyle seyredilecek. Milyonların takip ettiği programda bu hafta en çok ilgi gören isimlerden biri de Beril oldu. Güzel konuşan hakkında çok sayıda kişi araştırmalarda bulunuyor. Peki, Konuşanlar Beril (86. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde.


Konuşanlar Beril (86. bölüm) kimdir?

Bu haftanın en güzel konuşanlarından biri olan Beril, son ilişkisinde ayrıldıktan sonra aldatıldığını ve bu birliktelikte ahlaksızlığı öğrendiğini anlattı. Burnundaki estetiği beğenmediğini, operasyon öncesinde daha güzel olduğunu ve sonrasında sevgili bulamadığını dile getirdi. İlişkisi olan çiftleri de çok çekici bulduğunu ve erkeği elde etmenin yollarını aradığını söyledi. Bu anlar Hasan Can Kaya tarafından meşhur tepkisi ile karşılandı. Kendisi fuar sektöründe pazarlama departmanında çalışıyor. Instagram hesabı bilinmemektedir.


"Konuşanlar'a bilet almak istiyorum ama alamıyorum" veya "Konuşanlar'a bilet nasıl alınır" diyorsanız buraya tıklayın.

konuşanlar beril

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.